çözüm bulundu mu ?Teşekkür ederim.
TV bugün kuruldu, çok fazla incelemeden işe geldim. Baya bir ölü piksel çıktı, perşembe günü servisle sözleştik kontrole gelecekler.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, bende 43ud8360 almıştım yakın zamanda bende de mb130s kart vardı, lg ips panel, ben ips sevdiğim için sorun olmadı bana, her açıdan net ve güzel görüntü veriyor.tv geldi ve kurulumu yapıldı.genel olarak benim hoşuma gitti tek hoşuma gitmeyen kanalları taşıma yerine numaralandırmayla taşıma.kumanda hafif kullanımı rahat çabuk alışıyorsunuz.her şeyin elinizin altında tek kumandada olması güzel.wifi bağlantısı hızlı 1080 filmleri rahatlıkla açıyor web sayfasından.sesi güzel öncesinde ses sistemi kullanıyordum kaldırdım.kendi apps ları tabii yetersiz ama android kutum var ayrıca henüz ihtiyaç hissedip bağlamadım bile çok gerekirse onuda hdmi dan bağlarım.en az 4-5 mt uzaktan bakarsanız renkler daha iyi yakından o kadar değil her halde led olmasının özelliği.kanla geçişleri çok yavaş değil idare eder.vestel smart apk sını telefonuma kurdum bağantısını yaptım oraanda müdahale edebiliyorsunuz.telefonu tv ye yansıtamadım,tekrar deneyeceğim.inceliği çok hoşuma gitti.sonuçta verilen para az değil fakat aynı özelliklerde başka markalara daha fazla vermek,yada eski televizyonumun özelliklerinde yeni bir tv yi 300-500 tl az ödeyerek almak bana mantıksız geldi.sonuç olarak bence alınabilecek bir ürün.130 s kart kullanmışlar.şimdilik bu kadar.
ne yazıkki vestelde hdr cmr ayarı vs mevcut değilMerhaba,Nisan ayında evleneceğim için Mart ayında geçen ay UD9200 model bir Vestel TV de internetten ben satın aldım,TV yi çok fazla deneyimleme şansım olmadı ancak usb üzerinden test amaçlı 4K HDR bir film denedim,kontrast ve canlılık olarak hoşuma gitti,2014 ten bu yana evde 140 ekran Samsung U55H6410 model bir tv kullanıyorum,bu tv de fake resfresh rate olayını CMR olarak geçiyor,manuel kontrol edebileceğimiz ayarlar mevcut,netleştir düzleştir vs.. görüntüyü daha akıcı bir hale getiriyor,kimi sevmesede ben bu özelliği seviyorum,Vestel Tv de bunu kapayıp açabileceğimiz bir ayar göremedim ya da bulamadım,bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
Merhaba,şu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim,menülerde ekran kısmında dinamik-spor-oyun gibi daha önceden parlaklık,netlik,renk gibi ayaların otomatik olarak girildiği seçenekler mevcut,burada yapacağımız seçimler belirlenmiş parlaklık,renk vs gibi ayarları mı değiştirmekte yoksa parlaklık renk vs dışında ekran performansına bir katkısı bulunuyor mu , şimdiden teşekkürler.ne yazıkki vestelde hdr cmr ayarı vs mevcut değil
ben dinamikte kullanıyorum ve memnunum ama bazı arkadaşlar bu ayarların netfilix vs gibi uygulamalarda bu ayarların geçersiz olduğunu söylüyor, siz yine bu ayarlar içinde değişiklik yapabiliyorsunuzMerhaba,şu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim,menülerde ekran kısmında dinamik-spor-oyun gibi daha önceden parlaklık,netlik,renk gibi ayaların otomatik olarak girildiği seçenekler mevcut,burada yapacağımız seçimler belirlenmiş parlaklık,renk vs gibi ayarları mı değiştirmekte yoksa parlaklık renk vs dışında ekran performansına bir katkısı bulunuyor mu , şimdiden teşekkürler.