Hangi teklifi degerlendirmeliyim hocam? REGAL 65R7540U dan bahsediyorsun. Degil mi ?piyasa şartlarına göre artan tv fiyatları iyi teklif vermişler değerlendir istersen
Hangi teklifi degerlendirmeliyim hocam? REGAL 65R7540U dan bahsediyorsun. Degil mi ?piyasa şartlarına göre artan tv fiyatları iyi teklif vermişler değerlendir istersen
evet Regal için dedimREGAL 65R7540U
65 inç olan için fiyat iyiymişteraspy , F fikoloji , Adem Helvacı , Umut Barış , hosbulduk , yefe78 , Y yugams , Aragorn , @denysmih6 , TEKNOwest , mightythor , MMTECH , By_Trol , BlackSea albanez ve diğer birçok değerli ustalarım. Öncelikle sa iyi geceler
Vesteli aradim bugün . Ben REGAL 65R7540U modelinizi almak istiyorum. Ama fiyat konusunda bi seyler daha yapabilir misiniz diye israr ettim ama en son fiyatin 3398 TL oldugunu söylediler. Panelin modelini sordum firmaya mail attim dedi yarin sizi arayip söylerim dedi. Bende 2020 yili olan ucuz olan 50-55-58 ekran varsa bana 2-3 model daha söyler misiniz dedim.
Bana VESTEL 50U9500 e 2915 TL dedi ve VESTEL 55U9500 e 3064 TL dedi. Ve REGAL 50R855U50 e 2861 TL dedi.
Bu 4 modelden sizce hangisini almaliyim?
Acikcasi REGAL ler daha mantikli ve ucuz geliyor ama bu modellerin internette dahi tanitim videosu yok. 50 veya 55U9500 hakkinda düsünceleriniz nedir? Sizce ne yapmaliyim?
Hangisi daha mantikli olur? Simdiden tesekkürler Allah a emanet olun ?
Regal 65R7540U İnceleme@denysmih6 ve Aragorn bugün hangi panel oldugunu söyleyecekler. Onu da yazarim. 2 yil garantili. Ben o zaman bu tv yi aliyorum. Tesekkurler yine haberdar ederim
Hocam simdi konustum VA panel dedi. Ama panelin markasini vermiyorlar. Ben zaten VA panel istiyordum. Ama incelemeyi göremedim. Nerede?Regal 65R7540U İnceleme
Şurada sizin durumda bir arkadaşa ips panel ve mb130s anakart denilmiş
Başlık inceleme ama içerik yok, model numarasının üzerine tıklaHocam simdi konustum VA panel dedi. Ama panelin markasini vermiyorlar. Ben zaten VA panel istiyordum. Ama incelemeyi göremedim. Nerede?
Hocam orda da bi bilgi yok. Baktim. Va panel oldugunu biliyorum ve mb130s anakarti oldugunu biliyorum baska da tv hakkinda hicbir bilgim yok. Internette de bi inceleme yok. Adem Helvacı ve F fikoloji ustalarimizinda , youtube kanallarinda da bu ürün hakkinda bilgi yokBaşlık inceleme ama içerik yok, model numarasının üzerine tıkla
Va panelse Samsung olma ihtimali yüksek, zaten sağlam olsa bile 100 liraya zor satacağın bir tv üstüne 3800 bu dolar kurunda hiç düşünmeden kabul edeceğim bir teklif olur. Ürün geldiği zaman panel bilgi hattına seri no yazarsın panel markasını öğrenirizHocam orda da bi bilgi yok. Baktim. Va panel oldugunu biliyorum ve mb130s anakarti oldugunu biliyorum baska da tv hakkinda hicbir bilgim yok. Internette de bi inceleme yok. Adem Helvacı ve F fikoloji ustalarimizinda , youtube kanallarinda da bi ürün hakkinda bilgi yok
Mümkünatı yok bulamaz bana deseler iki tane alabilir miyim diye sorardım ?Genelde Samsung olmak üzere auo üretimli guzel panel , sen bekledikce kur artıyor ve her seferinde farklı fiyat çıkıyor içinden. Bence bu fiyata başka bulamazsın.
Yani anlamıyorum konu 2020 ye ait 3 defa model ve fiyat alındı, Vestel de diyecek kardeşim dalga mı geçiyorsun ayda 1 fiyat alıyorsun ?Mümkünatı yok bulamaz bana deseler iki tane alabilir miyim diye sorardım ?
al gitsin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan@denysmih6 ve Aragorn bugün hangi panel oldugunu söyleyecekler. Onu da yazarim. 2 yil garantili. Ben o zaman bu tv yi aliyorum. Tesekkurler yine haberdar ederim
Bir soru sorsam sana, diyelim benim 65 ub 9100 arızalandı hangi şartlarda ücretli değişim teklif ediyor vestel abiYani anlamıyorum konu 2020 ye ait 3 defa model ve fiyat alındı, Vestel de diyecek kardeşim dalga mı geçiyorsun ayda 1 fiyat alıyorsun ?