Vestel 42pf8060 42’’ smart led tv nin ekranı kırıldı. Tamire değer mi?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
teraspy teraspy , F fikoloji , Adem Helvacı Adem Helvacı , Umut Barış Umut Barış , hosbulduk hosbulduk , yefe78 yefe78 , Y yugams , Aragorn Aragorn , @denysmih6 , TEKNOwest TEKNOwest , mightythor mightythor , MMTECH MMTECH , By_Trol By_Trol , BlackSea BlackSea albanez albanez ve diğer birçok değerli ustalarım. Öncelikle sa iyi geceler :)
Vesteli aradim bugün . Ben REGAL 65R7540U modelinizi almak istiyorum. Ama fiyat konusunda bi seyler daha yapabilir misiniz diye israr ettim ama en son fiyatin 3398 TL oldugunu söylediler. Panelin modelini sordum firmaya mail attim dedi yarin sizi arayip söylerim dedi. Bende 2020 yili olan ucuz olan 50-55-58 ekran varsa bana 2-3 model daha söyler misiniz dedim.
Bana VESTEL 50U9500 e 2915 TL dedi ve VESTEL 55U9500 e 3064 TL dedi. Ve REGAL 50R855U50 e 2861 TL dedi.
Bu 4 modelden sizce hangisini almaliyim?
Acikcasi REGAL ler daha mantikli ve ucuz geliyor ama bu modellerin internette dahi tanitim videosu yok. 50 veya 55U9500 hakkinda düsünceleriniz nedir? Sizce ne yapmaliyim?
Hangisi daha mantikli olur? Simdiden tesekkürler :) Allah a emanet olun ?
65 inç olan için fiyat iyiymiş

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Hocam orda da bi bilgi yok. Baktim. Va panel oldugunu biliyorum ve mb130s anakarti oldugunu biliyorum baska da tv hakkinda hicbir bilgim yok. Internette de bi inceleme yok. Adem Helvacı Adem Helvacı ve F fikoloji ustalarimizinda , youtube kanallarinda da bi ürün hakkinda bilgi yok :)
Va panelse Samsung olma ihtimali yüksek, zaten sağlam olsa bile 100 liraya zor satacağın bir tv üstüne 3800 bu dolar kurunda hiç düşünmeden kabul edeceğim bir teklif olur. Ürün geldiği zaman panel bilgi hattına seri no yazarsın panel markasını öğreniriz

Geri
Üst Alt