VESTEL 17MB211 0.43.40 Çekirdek yazılım, Forumlarda İLK burada.

vestel outletten techwood aldım ve sürümü 0.29 bakalım bunu yükleyince ne olacak aslında istediğim bein connect uygulamasını yüklemek ama daha bu konularda yeniyim hayırısı diyelim :D

indirdim yükledim ilk gözlemlerim menü oldu :) bakalım zaman geçtikçe mesajlarımı düzenleyeceğim diğer fark ettiğim ise hız testi oldu 12 mbps ile girerken şimdi 24 mbps ye çıktı :) normalda internetim 35 mbps :)

Son düzenleme:
Teşekkürler Adem abi

Adem hocam mb211 0.43.40 yazılımını paylasabilirmisiniz çünkü 0.49 da menu kisayolundan browser veya youtube a girince tv reset atiyor eski surumde sorun yoktu

Adem hocam mb211 0.43.40 yazılımını paylasabilirmisiniz çünkü 0.49 da menu kisayolundan browser veya youtube a girince tv reset atiyor eski surumde sorun yoktu
Seri veririmisin kardeşim rica etsem :ok

Merhaba bende vestel 43fa9000 seriisi televizyon var bu işin acemisi olduğumdan yardımınıza ihtiyacım var vewd app store yüklenebiliyormu ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim @Ado

Merhaba bende vestel 43fa9000 seriisi televizyon var bu işin acemisi olduğumdan yardımınıza ihtiyacım var vewd app store yüklenebiliyormu ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim @Ado

Seri numarası verirmisiniz rica etsem :ok

Seri numarası verirmisiniz rica etsem :ok

vestel-jpg.jpg

Hmmm MB98 anakart var, Bu anakartta durum pek olumlu görünmüyor. @Umut Barış bir fikrin var mı çıkış yolu olarak ?

WEVD Appstore bize de yazılım güncelledikten sonra gelmişti diye hatırlıyorum.
Güncellemeye rağmen yoksa ürün desteklemiyordur büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt