Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Daha güncel çıktı onu yükleyin lütfen
Daha güncel çıktı onu yükleyin lütfen
teşekkürlerHer zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.
Arkadaşlar 0.49 sürüm aşağıdaki linktedir.
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
teşekkürlerteşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
Kol gelsinHer zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
Yeni anakartlarımızdan olan 17MB211 anakartın çekirdek güncel yazılımı aşağıdaki linktedir.
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
Seri lütfenKolay gelsin bana Vestel smart yazılım lazim mboot versiyon 02m-318_16s91
Bu model
Kol gelsin
konu hakkında https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim.3138/#post-62143 formunda yanıt veildiMerhaba bende vestel 43fa9000 serisi televizyon var
SN:7542978600212
güncel yazılım var mı. İnternet üzerinden videoları izleyemiyorum
SATCOSX:MB98 anakart
yardımcı olursanız sevinirim
tesekkurler insallah bir sorun yasamadan guncelleme yapabılırımHer zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
[Gizli İçerik]
[Gizli İçerik]
linki goremiyourumHer zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
[Gizli İçerik]
[Gizli İçerik]
harikaHer zaman olduğu gibi VESTEL çekirdek yazılım konusunda ilk paylaşımlara devam ediyorum.
[Gizli İçerik]
[Gizli İçerik]
hayırlı olsunHayırlısı olsun. :flag: