Hımmm,ben şunun için sormuştum,tabii eksik oldu sorum,kusuruma bakma sevgili teknovest;teraspy kodi yi hiç denenmedim ama vavoo android apk sını kullanan arkadaşlar memnun ben 5570 de denendim olmadı.
Yokmuş maalesef,olsaydı da anlamazdım çünkü almanca![]()
merhaba bu programın android apk sını venus 5570 e kurmaya çalıştım kaldırmadı .işlemci ram yetersiz gelmiş olabilirmi.?
Teşekkür ederim,ama ben sitelerinde bahsetmiştim,eline klavyene sağlıkIlk Mesajda Vavoo TüRKÇE DİL PAKETİ eklendi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ilk Mesaja eklendi bi deneyin
cicitürk sipor birinci kanalda takılıyor neden olabilir?Windows icin Konu basligina yükledim
öyle yaptığımı sandıydımonu sunanlara sorun
windows 7 de calısmıyor mu? yukledım ama açmıyor. hata verdiVavoo nedir?
- Kodi ye benzer bir yazilimdir, eskiden bedava izlenir dir, artik ücretlendi yalniz bedava izlenebilinir
- Beda izlemeniz icin Special Bundle gerekir bu da ücretsiz
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasil yüklenir?
- Bu adress den Android icinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Windows icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Vestel Venus Tel icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Special Bundle Yükleyin *198MB* dolu Apple
![]()
- Special Bunde olarak bu adresi kullaninZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkce Dil Paketi ekleyin
- Burdan indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Yükleme VideosuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi seyirler
service pack 1 hatası aldımne hatasi?
mesaj attım hatayıwindows 7 de service pack 1 mi var?