eVavoo nedir?
- Kodi ye benzer bir yazilimdir, eskiden bedava izlenir dir, artik ücretlendi yalniz bedava izlenebilinir
- Beda izlemeniz icin Special Bundle gerekir bu da ücretsiz
Nasil yüklenir?
- Bu adress den Android icinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Windows icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Vestel Venus Tel icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Special Bundle Yükleyin *198MB* dolu Apple
- Special Bunde olarak bu adresi kullaninZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkce Dil Paketi ekleyin
- Burdan indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Yükleme VideosuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi seyirler
vavoo abiHımmm,ben şunun için sormuştum,tabii eksik oldu sorum,kusuruma bakma sevgili teknovest;
Yani kodi de mi çalışmıyor 5570te anlamındaydı,çünkü biraz önce telefonu inceledim,2/32 bellek ve bayaa iyi işlemcisi var.
teraspy abi senin için konu açtım drive a yükledim arkadaşın konusunu değiştirmeyelimİnan anlamadım iyimi
ben fire tv de kullaniyorum hic bir sorun yasamiyorum, kullandiginiz cihaz hangisi?
tesekkürler emeginizeVavoo nedir?
- Kodi ye benzer bir yazilimdir, eskiden bedava izlenir dir, artik ücretlendi yalniz bedava izlenebilinir
Nasil yüklenir?
- Bu adress den Android icinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Windows icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Vestel Venus Tel icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Special Bunde olarak bu adresi kullaninZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Burdan indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Yükleme VideosuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi seyirler
Vavoo nedir?
Nasil yüklenir?
iyi seyirler