Hımmm,ben şunun için sormuştum,tabii eksik oldu sorum,kusuruma bakma sevgili teknovest;teraspy kodi yi hiç denenmedim ama vavoo android apk sını kullanan arkadaşlar memnun ben 5570 de denendim olmadı.
Yokmuş maalesef,olsaydı da anlamazdım çünkü almanca
merhaba bu programın android apk sını venus 5570 e kurmaya çalıştım kaldırmadı .işlemci ram yetersiz gelmiş olabilirmi.?
Teşekkür ederim,ama ben sitelerinde bahsetmiştim,eline klavyene sağlıkIlk Mesajda Vavoo TüRKÇE DİL PAKETİ eklendi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ilk Mesaja eklendi bi deneyin
cicitürk sipor birinci kanalda takılıyor neden olabilir?Windows icin Konu basligina yükledim
öyle yaptığımı sandıydım neyse öbür türlü hallettim çok teşekkürler çok makbule geçti.onu sunanlara sorun
windows 7 de calısmıyor mu? yukledım ama açmıyor. hata verdiVavoo nedir?
- Kodi ye benzer bir yazilimdir, eskiden bedava izlenir dir, artik ücretlendi yalniz bedava izlenebilinir
- Beda izlemeniz icin Special Bundle gerekir bu da ücretsiz
Nasil yüklenir?
- Bu adress den Android icinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Windows icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Buradan Vestel Venus Tel icin indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Special Bundle Yükleyin *198MB* dolu Apple
- Special Bunde olarak bu adresi kullaninZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkce Dil Paketi ekleyin
- Burdan indirinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Yükleme VideosuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
iyi seyirler
service pack 1 hatası aldımne hatasi?
mesaj attım hatayıwindows 7 de service pack 1 mi var?