Bilmemek ayıp değil, yeter ki çaktırma demişler... Çaktıranları da ben yok say deyip geçiyorum zaten... Kafa çok rahat.hadi ben anlamadım diyelim, admin demi neyse , ironi nasıl yapılır biraz araştır bence
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır![]()

Bilmemek ayıp değil, yeter ki çaktırma demişler... Çaktıranları da ben yok say deyip geçiyorum zaten... Kafa çok rahat.hadi ben anlamadım diyelim, admin demi neyse , ironi nasıl yapılır biraz araştır bence
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır![]()

Sen kendini küçük görüyorsan ben zaten senin küçümseyemem o senin küçüklüğün olur. Konu ironiydi, ama sorun şu; ironiden anlamıyorsun diye ben yapamıyor değilim. Konuyu çok sevdiğim bir yazarın sözüyle sonlandırmak istiyorum.konu neydi , ironi mi ? eğer ironiyi doğru bir şekilde yapabilseydin bu formdaki kişiler mesajında ironi anlayacak seviyededir, kimseyi küçümseme , benim bildiklerimi sen senini bildiklerini ben bilmeyebilirim zaten bilği paylaşıyoruz bilği alıyoruz![]()
yapamadığın ironiyi anlamadığımı söylemen çok komikSen kendini küçük görüyorsan ben zaten senin küçümseyemem o senin küçüklüğün olur. Konu ironiydi, ama sorun şu; ironiden anlamıyorsun diye ben yapamıyor değilim. Konuyu çok sevdiğim bir yazarın sözüyle sonlandırmak istiyorum.
Bkz: "Az anlamak, ters anlamaktan iyidir. Stefan Zweig"

yapamadığın ironiyi anlamadığımı söylemen çok komik
eğer ironi yapabilmiş olsaydın, adminde anlardı diğer arkadaşlarda, ironi dediğin mesajı oku
kendi yazdığını daha anlamıyorsun
küçüklük meselesi seni aşar oraya hiç girme
herşey kitaplarda yazmaz, tecrübede önemlidir
ironi yapamıyorum demiyorsun hala ben yanlış anlaşıldım demiyorsun, yazdığın mesajı oku ironi varsa bu forumdan valla istifa ederim
ayrıca yaptığın terbiyesizliktir, bir büyüğün olarak söylüyorum
sen anlamadın diye herkese anlamadı sanıyorsun. Belli oldu, seviyenin ne denli küçük olduğu sanırım gözlük yerine at gözlüğü takıyorsun yoksa bu kadar dar pencereden olaya bakmazsın. Eh cahil olmak güzel duygu bir olsa gerek. Çünkü; hiç hep haklısın şuan kendini haklı sandığın gibi
bu arada senin okuduğunu anlama sorunun olabilir çünkü halen inatla ironiyi anlamıyorsun. Cahilliğine veriyorum
her şey kitaplarda yazmaz diye tez sunuyorsun ama neyin nerede yazıldığını senden daha iyi bildiğim kesin bu arada terbiyesizlik değil yaptığım konuyu sana anlatmak, çünkü; anlamıyorsun. Yaş konusuna gelirsek kimin büyük olduğunu bilmiyorum ama ben insanların akıl büyüklüğüne bakıyorum sanırım küçüksün akıl büyüklüğü olarak 

Yazdığın mesajı oku, kim cahil göreceksizsen anlamadın diye herkese anlamadı sanıyorsun. Belli oldu, seviyenin ne denli küçük olduğu sanırım gözlük yerine at gözlüğü takıyorsun yoksa bu kadar dar pencereden olaya bakmazsın. Eh cahil olmak güzel duygu bir olsa gerek. Çünkü; hiç hep haklısın şuan kendini haklı sandığın gibi
bu arada senin okuduğunu anlama sorunun olabilir çünkü halen inatla ironiyi anlamıyorsun. Cahilliğine veriyorum
her şey kitaplarda yazmaz diye tez sunuyorsun ama neyin nerede yazıldığını senden daha iyi bildiğim kesin bu arada terbiyesizlik değil yaptığım konuyu sana anlatmak, çünkü; anlamıyorsun. Yaş konusuna gelirsek kimin büyük olduğunu bilmiyorum ama ben insanların akıl büyüklüğüne bakıyorum sanırım küçüksün akıl büyüklüğü olarak
![]()
yazdığın mesajda ironi varsa , ben burdan admine sesleniyorum hemen benim üyeliğimi iptal etsin 
mesajda ironi yok hocam, şaka başka ironi başkaIbrahim arkadaşımız ben şaka yaptim neden sildiniz diye mail attı.
tarafindan atılan mail. Ironiyi anladığım için bende ona şaka yaptım.
![]()

Üyeliğini kendin de silebilirsin istersenYazdığın mesajı oku, kim cahil göreceksizyazdığın mesajda ironi varsa , ben burdan admine sesleniyorum hemen benim üyeliğimi iptal etsin
eğer yoksa seninkini iptal etsin, tabi kabul ediyorsan ? hadi bakalım
böylece seviyesiz mesajın kendinide ele verdi .

Sanırım ağlama duvarı berlindeydi oraya alalım senimesajda ironi yok hocam, şaka başka ironi başka
Hesabını sildirmek isteyen diger arkadaşamesajda ironi yok hocam, şaka başka ironi başka
senin , durumun anladım vahim durmdasınÜyeliğini kendin de silebilirsin istersen
Ne demişler demirden korksam trene binmek kabul ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım ağlama duvarı berlindeydi oraya alalım seni

Ya he he tek sen öyle diyorsun haydi üyeliğini sildir adminlerde anladı olayı eğer delikanlıyım diyorsan haahahsenin , durumun anladım vahim durmdasın
yazdığın mesajda ironi yok, ve sende bunun farkına vardın, ama kabullenemiyorsun, , kitap okumakla cehalet gitmez

Ya he he tek sen öyle diyorsun haydi üyeliğini sildir adminlerde anladı olayı eğer delikanlıyım diyorsan haahahsenin , durumun anladım vahim durmdasın
yazdığın mesajda ironi yok, ve sende bunun farkına vardın, ama kabullenemiyorsun, , kitap okumakla cehalet gitmez