sametAKSU
Aktif Üye
- 7 Nis 2020
- 295
kardeşim bir daha siteye girmessin olur biterÜyeliğimin kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum.
kardeşim bir daha siteye girmessin olur biterÜyeliğimin kalıcı olarak silinmesini talep ediyorum.
Okuyunca şaşırdım sevgili fatih11e ,bir nedeni varmı acaba. ☹siteye girip girmemekle alakası yok silinmesi talep ettim adminden
Bir hafta önce "iban verin destek olalım" derken şimdi, "ben yokum" diyor... Forumda bir haftada 180 derecede değişim olmadığına göre, kişisel sebepledir ki, saygı duyarım.Okuyunca şaşırdım sevgili fatih11e ,bir nedeni varmı acaba. ☹
Ben yine de öğrenmek isterim doğrusu sevgili DomestosBir hafta önce "iban verin destek olalım" derken şimdi, "ben yokum" diyor... Forumda bir haftada 180 derecede değişim olmadığına göre, kişisel sebepledir ki, saygı duyarım.
valla emmi geriye donuk mesajlarina baktim da en son taslams makinasi tavsiyesi istemis fszla bilgisi olan olmadigi icin mesaj yazan olmamis ona alinmis olabilirBen yine de öğrenmek isterim doğrusu sevgili Domestos
dostum ne alaka alinma falan forum uyeliginden herkes cikma hakkina sahiptir ve bunun illa bir sebebi olmaz yani bu kadar basit konu cok uzadi admin silermisin artik uyeligimivalla emmi geriye donuk mesajlarina baktim da en son taslams makinasi tavsiyesi istemis fszla bilgisi olan olmadigi icin mesaj yazan olmamis ona alinmis olabilir
bende süper üye olmak istiyorum ey admin duy sesimi
İsabet olur...
Konuyu açan arkadaşla geçtiğimi umarım biliyorsundur. Benim böyle ahmakça bir şey yapmayacağımı biliyorsundurTalep edilen hesaplar kapatıldı.
Hocam ne alaka?İsabet olur...