ibrahim ironi yapmak istemiş ama tam ironiyi becerememiş, adminde ciddiye almış normal olarak , ironi yapmakta kolay iş degildirİbrahim sen biraz fazla alıngansın sanırım yazının muhatabı ciddi olarak üyeliğim silinsin diyen arkadaşlardı

ibrahim ironi yapmak istemiş ama tam ironiyi becerememiş, adminde ciddiye almış normal olarak , ironi yapmakta kolay iş degildirİbrahim sen biraz fazla alıngansın sanırım yazının muhatabı ciddi olarak üyeliğim silinsin diyen arkadaşlardı

Boşuna demiyoruz sözlük portallarında, ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. Bir abimiz hep şunu derdi; algılamak önemli yoksa kelimelerin anlamı yok. Eh algılama kapistesi herkeste bir olmuyor. Yapacak bir şey yok. Ama sağlık önemli sağlık olsunHakkıyla yapılan ironiyi anlamayacak insanlar yok konu içerisinde, aşağıdaki mesajda nasıl bir ironi var da anlayamadık acaba...
Mevzu bana göre o da değil zaten... "tavsiye" forumunda genele yazılan bilgi ve tavsiyeler için "tavsiyelerini kendine sakla" diyenle aynı forumu kullanmak kötü benim için, neyse sağlık mağlık olsun gari...![]()
Herkeste olur öyle gitgeller, takılma boşverBen silinip geldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İroni nedir?
Nasıl Yapılır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üstad, abini bilmem ama ünlü düşünür, filozof Mevlana Celaleddin Rumi yüzyıllar önce bu konu ile ilgili şöyle demiş: Ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin karşındakinin anladiğı kadardır.Boşuna demiyoruz sözlük portallarında, ironiden anlamayan nesle aşina değiliz. Bir abimiz hep şunu derdi; algılamak önemli yoksa kelimelerin anlamı yok. Eh algılama kapistesi herkeste bir olmuyor. Yapacak bir şey yok. Ama sağlık önemli sağlık olsun
Üstad çok güzel demiş şöyle güzel bir söz var onu da ben diyeyim. ; Stresin en büyük sebebi, günlük yaşamınızda anlayışsız insanlarla yaptığınız tartışmalardır. Albert EinsteinÜstad, abini bilmem ama ünlü düşünür, filozof Mevlana Celaleddin Rumi yüzyıllar önce bu konu ile ilgili şöyle demiş: Ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin karşındakinin anladiğı kadardır.
Takılmıyor, ama bazıları 98 xp gibi takılıyor onlara fimware atma zamanı gelmiş. Tek tek atacağım. Update güzeldirHerkeste olur öyle gitgeller, takılma boşver![]()
yanlış anlama amaÜstad çok güzel demiş şöyle güzel bir söz var onu da ben diyeyim. ; Stresin en büyük sebebi, günlük yaşamınızda anlayışsız insanlarla yaptığınız tartışmalardır. Albert Einstein
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Takılmıyor, ama bazıları 98 xp gibi takılıyor onlara fimware atma zamanı gelmiş. Tek tek atacağım. Update güzeldir
ironi yapamamışsınyanlış anlama amaironi yapamamışsın

hadi ben anlamadım diyelim, admin demi neyse , ironi nasıl yapılır biraz araştır benceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.![]()

Az önce belirttim, Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.hadi ben anlamadım diyelim, admin demi neyse , ironi nasıl yapılır biraz araştır bence
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır![]()
yani adminimi kastediyorsunuzAz önce belirttim, Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
herkes'te anlayacak o kapistesi olmayabilir. Bolca kitap okuyun.

Hayır seni, adminle konuştuk zaten.yani adminimi kastediyorsunuz![]()
konu neydi , ironi mi ? eğer ironiyi doğru bir şekilde yapabilseydin bu formdaki kişiler mesajında ironi anlayacak seviyededir, kimseyi küçümseme , benim bildiklerimi sen senini bildiklerini ben bilmeyebilirim zaten bilği paylaşıyoruz bilği alıyoruzHayır seni, adminle konuştuk zaten.