itinayla mesaj birleştirmesi yapılır.
mesaj numaralarını vermeniz yeterli.
Nıhahahaha (Erol Taş gülüşü )
Aktif olmuşum, artıkın imla hatalarımı özenle düzeltebileceğim.
Yanu cidden, klavye sürçmeleri gıcık ederdi beni, artıkın rahatım ?
itinayla mesaj birleştirmesi yapılır.
mesaj numaralarını vermeniz yeterli.
Güzel tespit ve öneriler olmuşbence puanlama üyelik zamanı ve online kalma süresine göre olsun.
şöyle ki, üyelik başlangıcından sonraki her geçen yıl için +1 rütbe, kademe, kıdem, puan vs her neyse ondan alsın,
online olduğu süre toplamı da 1 ay ya da 1 yıl gibi uzun vadeyi doldurduğunda yine +1 alsın.
- Beğeni sayısı dersin, açarım bi konu gizli içerik; beğenirsen "açıl susam açıl" olacak derim.
Merak yaradılışımızda var, işime yaramasa bile beğenip baktığım konu çok =)
- Mesaj sayısına göre dersin, yine gizli içerikli bi mesaj atarsın, altına doğru Halil İbrahim Sofrası
gelen geçen mesaj yazar, herkes nasiplenir. ek yazar, kek yazar mesaj sayısı artar, gereksiz şeylerle dolar forum. =)
- Takipçi sayısı olayı bana hep itici geliyor. Açıyorum forumu mesaj kutumda bi düzine mesaj,
"Kanqs takipleşelim !!é!!é!!" hayır, olamaz, olamazzz !! (Kenan Komutan) =)
Güzel tespit ve öneriler olmuş
Sota bilginize
demişken bim note 8 de nasıl ekran alıntısı yapılıyor bilgin varmı?android konusu açılırsa o işlerden anlıyorum.
demişken bim note 8 de nasıl ekran alıntısı yapılıyor bilgin varmı?
ses açma-kapatma'ya basmadan
ses-kapatma ikisi birden yapınca oluyor samsungta var bundan ,Kapatma tuşuna basılı tutmayı
sürekli tuşa basınca bozulur
Ekranı aşağı indir orada makas işareti var ona bas ? yanındaki kamera resmide ekran video kaydı alır ?demişken bim note 8 de nasıl ekran alıntısı yapılıyor bilgin varmı?
ses açma-kapatma'ya basmadan