Üye Terfi Sistemi

Üye Terfisi hangi şarta göre belirlenmeli

• Kullanılan toplam oy
    313
  • Anket kapatılmış .
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Bir tonluk taşin değeri içındeki altın kristallerine göredir Niceliğe değil niteliğe bakılmalı zannımca

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mesaj sayısına göre olursa ,habire "teşekkürler" , "tamam" , hatta bol bol "." görürsünüz,ki ben şahsen çok önceleri gördüm :) ,işin aslı forumlarda bunun çok da önemi yok,yani hemen hemen kimse "ben ne oldum " diye sol tarafa bakmıyor,biz zamanında standart olarak "x dostu" yapmıştık,(x forum adıdır) ,tabii belli sayıda mesaja göre kısıtlama vardı,ama o sayıdan sonra herkes standart olarak "x dostu" oluyordu,admin ve modlar hariç,yani çok karışmak istemem,ama benim düşüncem budur,her ne kadar " Beğeni sayısı" desemde ,gerçek düşüncem budur. :)

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Mesaj değil, beğeni sayısı olmalı. Niceliğe değil, niteliğe bakılmalı. Bu foruma yakışan da budur bence. Hatta mesaj sayısı az olmasına rağmen, forumda sürekliliği olan, gerçekten faydalı ve nitelikli içerik üreten arkadaşlar için gerekirse inisiyatif bile kullanılabilir.
Çok güzel bir düşünce ama bu ülke insanı için fazlaca naif... Kötünün iyisi, mesaj sayısı kriteridir.

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Mesaj sayısına göre olursa ,habire "teşekkürler" , "tamam" , hatta bol bol "." görürsünüz,ki ben şahsen çok önceleri gördüm :) ,işin aslı forumlarda bunun çok da önemi yok,yani hemen hemen kimse "ben ne oldum " diye sol tarafa bakmıyor,biz zamanında standart olarak "x dostu" yapmıştık,(x forum adıdır) ,tabii belli sayıda mesaja göre kısıtlama vardı,ama o sayıdan sonra herkes standart olarak "x dostu" oluyordu,admin ve modlar hariç,yani çok karışmak istemem,ama benim düşüncem budur,her ne kadar " Beğeni sayısı" desemde ,gerçek düşüncem budur. :)
Önemli mesajlar arada kaynayıp konuların şişmesini istemiyorsanız, beğeni sistemini getirin. Böylece direkt çözüme ulaştıran daha faydalı bir yer olur burası. Beğeni seçenekerinde faydalı bilgi, sorunun çözümü vs gibi seçenekler olursa daha sonradan okuyanlar da işe yaradı mı vs gibi sorular sormazlar, hemen yararlanırlar veya soruyu kalınan noktanın üzerine sorarlar, cidden ansiklopedi gibi olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Önemli mesajlar arada kaynayıp konuların şişmesini istemiyorsanız, beğeni sistemini getirin. Böylece direkt çözüme ulaştıran daha faydalı bir yer olur burası. Beğeni seçenekerinde faydalı bilgi, sorunun çözümü vs gibi seçenekler olursa daha sonradan okuyanlar da işe yaradımı vs gibi sorular sormaz, yararlanırlar cidden ansiklopedi gibi olur.
Benim yazdığım ve paylaştığım programlar (diyeyim) hepsi "beğeni"dir ,hatta olmayanları da "beğeni" olarak değiştirdim(unuttuğum olabilir belki :) ) ,aslında düşüncemi desteklemişsin sevgili Tolga :ok

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Beğeni sistemi daha yararlı bilgilerin paylaşılmasına neden olur diye düşünüyorum ve mesaj kasma sonucu faydalı bilgilerin kaybolmayacağını düşünüyorum.

Gel gelelim demokrasi bize mesaj sayısının kalacağını söylüyor ne desek boş , fark git gide açılıyor ? bu kadar fark normal mi acaba ? Hiç bir şey olmamış olsa dahi , bir şeyler olmuş olabilir mi ? ? dünde bir takipçi silinme kalkışması yaşanmışken ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Beğeni sistemi daha yararlı bilgilerin paylaşılmasına neden olur diye düşünüyorum ve mesaj kasma sonucu faydalı bilgilerin kaybolmayacağını düşünüyorum.

Gel gelelim demokrasi bize mesaj sayısının kalacağını söylüyor ne desek boş , fark git gide açılıyor ? bu kadar fark normal mi acaba ? Hiç bir şey olmamış olsa dahi , bir şeyler olmuş olabilir mi ? ? dünde bir takipçi silinme kalkışması yaşanmışken ?
Ben fikrimi belirttim sevgili The_SreT ,yıllar önce bunu deneyimlemiş birisi olarak :)
O zamanlar yıldız revaçtaydı,üyenin üzerinde veya altında yıldız vardı,bende yöneticiydim,toplandık ve anlattım,çünkü forumda bir konu resmen mesaj çöplüğüne dönmüştü,burada da oluyor bazen,konu kayboluyor yavaş yavaş ,sağol,teşekkürler,eyv. ,. gibi...
Halbuki o konu sabit yapılır,ilgili üye beğenir alacağını alır ,sayfa sayfa yazma da olmamış olur,hatta saçma sapan mesajlarda olmamış olur, istediğini alamayıp hakaret edenleri de atlamayayım tabii :)
Neyse hadi sustum,gençlere bırakmalı bazı şeyleri :)

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Mesaj sayısı kriter olmalı fakat kısa kelimelerle ( kolaya kaçmak ) değilde mesela belli bir karakter sayısı konabilir mesaj kısmına. Örneğin ;
Slm
Nbr
asl
Pls
Tşk
Tmm
Vs
Gibi gibi???

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Ben 1 yıldır çok sık foruma giriyorum ama çok nadir yorumlarda bulunuyorum .Kısacası bilgi sahibi olmadığım hiçbir konuda mesaj yazmıyorum. Sanırım hiçbir rütbeyi haketmiyorum ?

Geri
Üst Alt