Uyduyu kurdum ama kanallar bozuk görüntü veriyor

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
benim efsane 5400 Humax olacaktı şimdi tam nokta atışı seviye-kalite şak diye gösterirdi!

kalite 16 kırılır/bozulur-ya da yayın inmez veya inmiş ise gider!
kalite 17 sınır dı,burada sabit kalırsa ne ala yayın gitmez di,eskidern KAR yağardı 13/15 lere filan
inerdi,çok çatıya çıktım karları atmek için çanaktan:hihi
kalite 18 ve üstü sorunsuz olurdu

ben zaten kaliyeti hiç 35/40 dan fazla göremedim yaw üstelik çanak da 120 lik idi yer İstanbul Anadolu yakası
ama x marka bir cihaz bağlardım kalite 80 veya 70 olurdu yayın hikaye gelirdi:kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
benim efsane 5400 Humax olacaktı şimdi tam nokta atışı seviye-kalite şak diye gösterirdi!

kalite 16 kırılır/bozulur-ya da yayın inmez veya inmiş ise gider!
kalite 17 sınır dı,burada sabit kalırsa ne ala yayın gitmez di,eskidern KAR yağardı 13/15 lere filan
inerdi,çok çatıya çıktım karları atmek için çanaktan:hihi
kalite 18 ve üstü sorunsuz olurdu

ben zaten kaliyeti hiç 35/40 dan fazla göremedim yaw üstelik çanak da 120 lik idi yer İstanbul Anadolu yakası
ama x marka bir cihaz bağlardım kalite 80 veya 70 olurdu yayın hikaye gelirdi:kiskis
Humax 5400 tuneri çok güçlüydü (ya philps veya sharptı sanırım,köyde duruyor benimki) ,şimdikiler tek mikroçip ,üstelik 12v adaptör var ,bu 12 volt DC-DC yükselteç ile 18 volt veriyor tunerden V-H yayınlar için ,gerçi çok anlamam bu işlerden :)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
10 sene kullandım ben 5400 cihazı sonra yedeğe koydum böyle işler de test için süper iş görüyordu
hele bizim Apt.da birisi vardı(RUS) adama Karaköy işi bir cihaz satmışlar yaw kalite 80 gösteriyor ama
yayın yok:haha
5400 ü taktım 13/14 gibiydi!!
sonra çatıya uyducu geldi de düzeltti çanağı

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
hocam sağa 25 derece de duruyor şuanda galiba. foto ekliyorum. anlamak istediğim şu ki star ntv dmax gibi bazı kanallar çalışıyor diğerleri hiç yok. çanak çok eskiden kaldığı için uydu mu değişti.

2BFAA15A-1F15-45C8-88FA-30EF78E76C16.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu çanak çok eskiden kalma 3 sene filan. diğer çatılara balkonlara bakıyprım sanki onlar başka bir yere bakaçıyor yönleri hepsinin aynı yere bakması gerekmez mı?
çanakta çürüme deforme falan yoksa sorun olmaz benim kendi çanklarım next marka 15 yıl önce takıldı türksattta ve hötbörtte 4k kanalları bile gösteriyor önmeli olan çanağın iyi ayarlanması lnbninde doğru pozisyonda olması.

Geri
Üst Alt