çanak ın üstündeki beyaz (lnb deniyor galiba) o bozuk değildir dimi? çanak ayarını kaç liraya yapıyorlar?Çanak ayarı bozuk ,kesin ve son kararım
Değildir muhtemelen ,ayarını kaça yaparlar bilgim yok ,ben çatı olmamak kaydı ile para almıyorum ayar yapmaktan dolayı ,çay yetiyor bana <---Kesin doğrudur,şaka değildir yani.çanak ın üstündeki beyaz (lnb deniyor galiba) o bozuk değildir dimi? çanak ayarını kaç liraya yapıyorlar?
hocam mecidiyekoydeyseniz gelin çayımı kahvemi için çanak balkondaDeğildir muhtemelen ,ayarını kaça yaparlar bilgim yok ,ben çatı olmamak kaydı ile para almıyorum ayar yapmaktan dolayı ,çay yetiyor bana <---Kesin doğrudur,şaka değildir yani.
Teşekkür ederim ,ama İzmir'deyimhocam mecidiyekoydeyseniz gelin çayımı kahvemi için çanak balkonda
tv yi görebiliyorum baya dediğiniz gibi aşağı yukarı kaldırıp deneyim bi. O sinyal yerini bulamamıştım bende. muhtemelen ya aşağı ya yukarı kaydı.Teşekkür ederim ,ama İzmir'deyim
Çanağa ulaşabiliyorsan ve tvyi de görüyorsan ,tvde kuruluma gel ,manuel kurulum seç orda kalsın ,çanağa git ,elinle yandan biraz bastır(iktir) ve bastırdığın an tvdeki sinyallere bak ,olmadı aynı yöntemi bu kez çanağın altından hafifçe bastır yukarı doğru ,sinyallere bak yine , uzaksan ,telden görüntülü olarak aynı yöntemi yap
Bu piyasada O fiyatlara çalışmazlar, özellikle de İstanbul'da... Geçen ay, güneş ısısının şamandırası cortlamış, usta geldi 5 dakika sürmedi yenisini taktı, n11'de 22 lira olan belki kendisine 10 liraya gelen şamandıraya 100 ₺ aldı gitti...25 - 30 tl ye yaparlar çanak ayarını ?
hocam kaliteyi beğenmeme değil, hiç gelmiyor bazı kanallar geliyor ama gidiyor sonra gelip gidiyot. eklediğim foto tam geldiği anda çekmiştim bir çok kanal zaten simsiyah. jvc nin kendi uydu alıcısıacaba görüntü bozuk derken,panelin resim kalitesi böyle olmasın???
Dahili uydumu bu???
çanak lnb ayarları kaymış olsa ya görüntü hiç gelmez(analog gibi değildir digital ler!)
yada daha farklı gelir,sen yoksa gelen kaliteyimi beğenmedin?
bir de emanet herhangi bir Receiver bul öyle dene,en sağlamı budur bence!
ben de ilk kurduğum da bu ne lan demiştim yaw(dahili den bahsediyorum SD ve HD ler için)
sonra Receiver bağladım manzara süper oldu