Uyduyu kurdum ama kanallar bozuk görüntü veriyor

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Uyduyu kurdum ama kanallar bozuk görüntü veriyor aşağıdaki fotodaki gibi. hatta bir çok kanal hiç vermiyor gidip geliyor görüntü ses. Kabloda sorun yok çanak çok eski duruyor yeri kaymış filan olabilir mi? tekrar mı ayarlatmak lazom?

905526FD-4FEB-42B1-AB17-C88AB05B1F05.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam mecidiyekoydeyseniz gelin çayımı kahvemi için çanak balkonda
Teşekkür ederim ,ama İzmir'deyim :)
Çanağa ulaşabiliyorsan ve tvyi de görüyorsan ,tvde kuruluma gel ,manuel kurulum seç orda kalsın ,çanağa git ,elinle yandan biraz bastır(iktir) ve bastırdığın an tvdeki sinyallere bak ,olmadı aynı yöntemi bu kez çanağın altından hafifçe bastır yukarı doğru ,sinyallere bak yine , uzaksan ,telden görüntülü olarak aynı yöntemi yap :)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Televizyoncu ustası gelirse servis ücreti ister oda ne kadardır tahminim 50 Tl çanak ayarındadır bence sizin sıkıntı.

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
Teşekkür ederim ,ama İzmir'deyim :)
Çanağa ulaşabiliyorsan ve tvyi de görüyorsan ,tvde kuruluma gel ,manuel kurulum seç orda kalsın ,çanağa git ,elinle yandan biraz bastır(iktir) ve bastırdığın an tvdeki sinyallere bak ,olmadı aynı yöntemi bu kez çanağın altından hafifçe bastır yukarı doğru ,sinyallere bak yine , uzaksan ,telden görüntülü olarak aynı yöntemi yap :)
tv yi görebiliyorum baya dediğiniz gibi aşağı yukarı kaldırıp deneyim bi. O sinyal yerini bulamamıştım bende. muhtemelen ya aşağı ya yukarı kaydı.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
acaba görüntü bozuk derken,panelin resim kalitesi böyle olmasın???
Dahili uydumu bu???

çanak lnb ayarları kaymış olsa ya görüntü hiç gelmez(analog gibi değildir digital ler!)
yada daha farklı gelir,sen yoksa gelen kaliteyimi beğenmedin?

bir de emanet herhangi bir Receiver bul öyle dene,en sağlamı budur bence!

ben de ilk kurduğum da bu ne lan demiştim yaw(dahili den bahsediyorum SD ve HD ler için)
sonra Receiver bağladım manzara süper oldu:ok

eediz Çevrimdışı

eediz 

Aktif Üye
5 Mar 2020
336
acaba görüntü bozuk derken,panelin resim kalitesi böyle olmasın???
Dahili uydumu bu???

çanak lnb ayarları kaymış olsa ya görüntü hiç gelmez(analog gibi değildir digital ler!)
yada daha farklı gelir,sen yoksa gelen kaliteyimi beğenmedin?

bir de emanet herhangi bir Receiver bul öyle dene,en sağlamı budur bence!

ben de ilk kurduğum da bu ne lan demiştim yaw(dahili den bahsediyorum SD ve HD ler için)
sonra Receiver bağladım manzara süper oldu:ok
hocam kaliteyi beğenmeme değil, hiç gelmiyor bazı kanallar geliyor ama gidiyor sonra gelip gidiyot. eklediğim foto tam geldiği anda çekmiştim bir çok kanal zaten simsiyah. jvc nin kendi uydu alıcısı

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
çanak ayarı bozulmuş görünüyor en iyisi pazertesi günü uyducu çağırın gelsin baksın .

Geri
Üst Alt