albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,384
varsa uydu ayarından örneğin sinyal seviye ve kalitesi nasıl?? her çoğu kanal da bu değişir
ama örneğin özellikle "sinyal-kalitesi" nedir mühim olan budur??
seviye genel de aynı çıkar ama kalite bir çok kanal da değişiyor! dahilinin de bildiğim
kadarıyla böyle bir menüsü illaki vardır
bak bir de şöyle olur(bunu da yazılımla yaparlar ve FAKE dir!!)
seviye 95 kalite 100 filan gibi olur ama yine de resim ya gelmez ya da kırılır gibi olur
ya da hiç almaz v.s
seviye-kalite aslın da çok düşüktür!! ben eskiden 100/100 olan seviye-kaliteyi bu işte
referans olarak kullandığım eski bir Humax Receiver vardı hemen onunla test ederdim o 100 Humax da
bir anda ya 20 ya 30 çıkardı adam da kalite 100 gösteriyor ama aslında 25 dir gibi çıkardı!
sendeki durum biraz değişik gibi görünsede daha olmadı Uyducu çağırırsın onların ellerinde
alet vardır iyi veya kötü ama onlar bu işi çözerler
ama örneğin özellikle "sinyal-kalitesi" nedir mühim olan budur??
seviye genel de aynı çıkar ama kalite bir çok kanal da değişiyor! dahilinin de bildiğim
kadarıyla böyle bir menüsü illaki vardır
bak bir de şöyle olur(bunu da yazılımla yaparlar ve FAKE dir!!)
seviye 95 kalite 100 filan gibi olur ama yine de resim ya gelmez ya da kırılır gibi olur
ya da hiç almaz v.s
seviye-kalite aslın da çok düşüktür!! ben eskiden 100/100 olan seviye-kaliteyi bu işte
referans olarak kullandığım eski bir Humax Receiver vardı hemen onunla test ederdim o 100 Humax da
bir anda ya 20 ya 30 çıkardı adam da kalite 100 gösteriyor ama aslında 25 dir gibi çıkardı!
sendeki durum biraz değişik gibi görünsede daha olmadı Uyducu çağırırsın onların ellerinde
alet vardır iyi veya kötü ama onlar bu işi çözerler