Uydu Alıcısı Tavsiye

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ben çok sık cihaz değiştirilim(hobi olarak uydu işleriyle uğraşmayı seviyorum)bu cihazı aldım sungate tıtan 5 aydır kullanıyorum değiştiremedim.alışkanlık yapabilir aman dikkat.
aslında beklentinize göre uydu almak en iyisi, evet titan çok iyi , ama unutmamak gerekirki kendi ihtiyacınıza göre siçim yapmak gerekir, yoksa kullanmayacağınız özelliğe boşa para vermek olur, örnek HD yayını izlemek için 4K tv almak gibi :sirit

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
aslında beklentinize göre uydu almak en iyisi, evet titan çok iyi , ama unutmamak gerekirki kendi ihtiyacınıza göre siçim yapmak gerekir, yoksa kullanmayacağınız özelliğe boşa para vermek olur, örnek HD yayını izlemek için 4K tv almak gibi :sirit
bende technisat 4k ve humax 4k var onlar değişmezim onlar görüntü kalitesi için mükemmel sungate ise ıptv- ccam vs gibi işler için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadecene hd kanalları seyretmek isteyenlere ben next 18500 plus aldım. pedere-enişteye 2-3 arakadaşa daha aldım. kasalı cihaz ama taş gibi sorunsuz cihaz.birde humax nano aldım küçük cihaz ama görüntü kalitesi üst sınıf. 1-2 kişiyede hıremco aldım ama hıremcolar çabuk bozuldu..

Son düzenleme:
digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
100-150 arası sungate vipstar plus
250 ortalama mediastar 2323-2525-2727 forever server var
300 supermax xcruıser
Bunlar bütçe yormayan piyasaki çoğu cihazın yaptıgı işi yapıyor
Stalker sistemi yakında Mac ve sn eşleşmeli olacak stalkere güvenme
Ama illede iptv falan izlicem dersen Android box dan vazgeçme sıfır donma dır uydu cihazları bir zaman sonra patlıyor
Server dersen
Funcam
Forever
Nashare
Vanilla premium veya pro
Orca
Bunlar danda vazgeçme diğerleri bugun. Var yarın yok aynı cccam gibi

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
100-150 arası sungate vipstar plus
250 ortalama mediastar 2323-2525-2727 forever server var
300 supermax xcruıser
Bunlar bütçe yormayan piyasaki çoğu cihazın yaptıgı işi yapıyor
Stalker sistemi yakında Mac ve sn eşleşmeli olacak stalkere güvenme
Ama illede iptv falan izlicem dersen Android box dan vazgeçme sıfır donma dır uydu cihazları bir zaman sonra patlıyor
Server dersen
Funcam
Forever
Nashare
Vanilla premium veya pro
Orca
Bunlar danda vazgeçme diğerleri bugun. Var yarın yok aynı cccam gibi
yani stalker olayı patlayacakmı ?

M Çevrimdışı
18 Kas 2020
762
43
mach sn eşleşme olayı bir kapıyı kapatıp başka bir kapıyı açacak bu defa
daha önce birkaç mach kaybı yaşayan satıcılar budefa komplesinden olabilirler
buraya yazdım ilerde belli olacak sadece web işinden anlayanlar ne demek istediğimi anlamıştır umarım bu hatayı yapmazlar

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
stalker olayı patlarsa, kimse ücretsiz izleyemez diyebilirmiyiz :saskin
ozaman stalker özellikli uydu alıcılar tercih sebebi olmaz
bu geniş çaplı sn ve mac eşleşmesi olacaksa stalkerli uydu alıcıların sonu olur

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
mach sn eşleşme olayı bir kapıyı kapatıp başka bir kapıyı açacak bu defa
daha önce birkaç mach kaybı yaşayan satıcılar budefa komplesinden olabilirler
buraya yazdım ilerde belli olacak sadece web işinden anlayanlar ne demek istediğimi anlamıştır umarım bu hatayı yapmazlar
Ben bir test aldım Mac ve sn kayıtlı idi tarattım Mac girdim bende sn istedi hahaiptv stalkeri

hasari Çevrimdışı

hasari 

Aktif Üye
28 Nis 2020
196
41
Sungate Titan İPTV Cihaz incelemesini ben yapmıştım sonrasında 2.cihazı aldım şimdi inanın 3.cihazı düşünüyorum son kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ederim ama yine de karar sizlerindir. ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sungate Titan İPTV Cihaz incelemesini ben yapmıştım sonrasında 2.cihazı aldım şimdi inanın 3.cihazı düşünüyorum son kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ederim ama yine de karar sizlerindir. ?
Ne mutlu ,her odaya bir titan gibi olmuş :)
Pahalı cihaz ,hele bu zamanda ,gerçi bir forum üyelerine 365 tl satışı var ,yine de pahalı cihaz :ok
Bu arada aramıza hoşgeldin :ok

Geri
Üst Alt