Uydu Alıcısı Tavsiye

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaslar uydu cihazına ihtiyacım
Annemlerde kullandığım magbox mecury
2 yıl sonra su koydu HD yayınlarda sorun çıkarıyor.

Bu konudaki tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.
Aslında forumda da kıdemli arkaşlar var, ama kendi görüşümü yazayım, amaç sadece HD yayınları sorunsuz çeksin ve kanal geçişlerinin hızı da çok önemli değil ve iptv ile de ilgilenmiyorum derseniz sıradan 100 ile 150 tl arası next / boteck gibi alıcılar işi görecektir

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,801
Aslında forumda da kıdemli arkaşlar var, ama kendi görüşümü yazayım, amaç sadece HD yayınları sorunsuz çeksin ve kanal geçişlerinin hızı da çok önemli değil ve iptv ile de ilgilenmiyorum derseniz sıradan 100 ile 150 tl arası next / boteck gibi alıcılar işi görecektir
Iptv kullanmiyorum.
Netflix + kablo yayin ust paketim var.

HD yayinlar yeterli bu tv için.

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
özelliklerinden biraz bahseder misiniz? Veya açıklamalı şekilde nerde bulabiliriz?
Uydu transferi demişsiniz mesela pek anlamadım.
Neler yapılabilir bu cihazla
bunun youtubede tanıtımı filan var fiyat 400 tl civarı stalker filan gayet iyi deniyor

K Çevrimdışı

kabus22

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Doğrudur,
Kullanandan öğreneyim dedim fiyat olarak pahalı ama neler yapabiliyor bakalım.
adam kullanan değil, yazılımcısı uydu alıcısının diye biliyorum yazılım ekibinden, bütçen varsa bende almanı tavsiye ederim

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ben çok sık cihaz değiştirilim(hobi olarak uydu işleriyle uğraşmayı seviyorum)bu cihazı aldım sungate tıtan 5 aydır kullanıyorum değiştiremedim.alışkanlık yapabilir aman dikkat.

Geri
Üst Alt