Utanın

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
hırsızlık yapmıyoruz taciz yapmıyoruz. ama yardım yapıyoruz. boş vakitlerimizde forum yerine arkadaşlarımızla kahve içip okey vs oynayabiliriz laklak edebiliriz yada ailemizle bir fazla ilgilenebiliriz. ki burada yazılım paylaşarak ayağımıza kurşun sıkıyoruz haberi yok. burada bir kaç kez denk geldi seri nodan kontrol sağladığımda benim bulunduğum bölgedeki kişilere yazılım verdim. yani vermeyip de ev gidip yazılım yükleseydim 50tl servis ücreti cepteydi. bence forum nasıl kullanılır bilmiyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı kardeşim çok özürdilerim :cay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dün okadar uğraştımki linkleri açmak için naptıysam açılmadı bugun hepsi açıldı ne hikmetse :)
Çay gelmiş

Akan sular durur benim için.

Özrünü kabul ediyor, Hakkımı helal ediyorum. hakkın var ise sen de helal et, belki incitecek şeyler yazmışımdır.

Amaç kimseyi kırmak, rencide etmek değil ancak bu tarz ithamlarda ben istemeden de olsa çok çabuk yükseliyorum sizler de kusura bakmayınız. Sanırım sevgili sidar2000 sidar2000 kardeşimin bahsettiği ölçüde hassasım bu konuda.

Hassasım zira sevgili Sota Sota F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST Umut Barış Umut Barış newrophat newrophat D NetCaliber teraspy teraspy BlackSea BlackSea sidar2000 sidar2000 Domestos Domestos ve adını yazsam sayfalara sığmayacak bir dünya kardeşimin bu konuda çok büyük emeği var.

Şahsımdan ziyade BİZE yapılan bu tarz beyanlara bu nedenle pek toleransım olamıyor.

Yinede bu konu aslında kıssadan hisse olsun lütfen, Bizler vatandaş olarak artık ülkemizde karşılıklı saygı çerçevesinde her şeyi tartışabildiğimiz o eski günleri görmek istiyoruz. Teknoloji gelişti, mesafeler arttı, klavyelerin arkasında yazmak kolay ama insanlarla yüzleşmek zor. Bizler onlardan olmayalım, bununla birlikte aynı paralelde saygı çizgimizin daha da kalınlaşmasını istiyoruz.

Dışarısı zaten birbirini bir kaşık suda boğacak karşıt görüş insanlar ile dolu/doldu, Lütfen Bu ailenin ve bulunduğu her mecranın olduğu yerde saygı ve teknoloji dışında bir şey olmasın.

Örnek olalım, bizi kıskansınlar, parmakla göstersinler ''İstenirse Oluyormuş'' desinler.
Biz Onlar olmayalım, Onlar biz olsun.
Öyle değil mi değerli Domestos Domestos

Geri
Üst Alt