Utanın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Vay arkadaş insanlar ne hale gelmiş.

Forumda yazılım istemiş alamamış diye ''UTANIN'' diyebiliyor insanlar.

Bu yorumu yazan arkadaş bu forumda üyeymiş, youtube da sordum kullanıcı adını, buradan da kendisine yine soruyorum her kimseniz lütfen yazın buraya.

Çok merak ettim neymiş şu bize ''Utanın'' diyebilecek kadar utanmazlığa sahip olmaya hak gördüğünüz yazılım konusu..

wodogen-tr.png

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Adem kardeşim, maalesef bu tiplemeler günlük yaşamımızın her döneminde, her safhasında ve bu tiplemelerle aynı havayı soluyup aynı topraklarda yaşıyoruz.. Çok şeyler söylenebilirdi ama gerek görmedim..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi çok takılma bu tür gereksizlere bence ?
Abim takılma değil de, hakikaten biz kaynaklı bir sorun var ise çözüm üretmeye çalışalım. Yine de biz tavsiyeforumu ailemizde, aynı kendi ailemiz içerisinde olduğu gibi birbirimiz ile konuşmaya, o saygı çerçevesinde birbirimize hitap etmeye alışmışız, garip geliyor bana bu yaklaşımlar.

Velev ki alamadın yazılımı, bunda bizim utanmamızı gerektirecek ne var onu anlamak mümkün değil.

İnsanların artık robotlaşmasını, karışındakine bir ''müşteri hizmetleri, ne istersem söylerim'' mantığı ile yaklaşmasına benim tepkim aslında.

Burada bize yazdığı utanın kelimesinden çok daha büyük aslında ülkemizdeki bu genel tavır sorunu.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
banlayalim Adem hocam kimse mecbur degil aninda biseyler atmaya yapmaya vermeye bende olsam kim olursa olsun adam gibi isde bekle belki 1 saat surer belki 3 gün yapacak bise yok bence efendi olalim insan olalim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
banlayalim Adem hocam kimse mecbur degil aninda biseyler atmaya yapmaya vermeye bende olsam kim olursa olsun adam gibi isde bekle belki 1 saat surer belki 3 gün yapacak bise yok bence efendi olalim insan olalim.

Yok abi olay çok daha trajikomik oldu D NetCaliber in mesajından sonra.

Ben bu arkadaşı hatırladım, Forumda altı üstü bir BEĞEN butonuna tıklayacak ve onbinlerce insan gibi yazılımını indirecek ama sanırım 2-3 kişi, 23 gün boyunca bu arkadaşa BEĞEN butonuna tıklatamadık.

Yok cidden artık benim bir şey yazmama gerek kalmamış bu durumda.

Banlamayalım ama mümkünse lütfen böyle arkadaşlar bizim ailemize dahil olmasınlar. Kendiliğinden gitsinler, Allah'a yakın, bizden uzak olsunlar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Geri
Üst Alt