Utanın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cevap yazmıştım sonra trol diye göndermemiştim ben bu arkadaşa demek değilmiş
Yanlış hatırlamıyorsam bizim şirketin wp hattından ben ekran alıntısı yollayarak yerini tarif etmiştim, ısrarla YOK dediği için gruptan Ahmete yazmıştım, kontrol etmişti sorun yoktu. Sonra Fiko ilgilendi yine olmadı, Ahmet ilgilendi yine olmadı. ''Adam forum kullanmayı bilmiyor yazılımı nasıl yükleyecek anlamadım'' diye bizim ofiste yorum yapmıştım arkadaşlara hatta.

Neyse, kimin neyden utanması gerektiğini anladığım için benim adıma konu önemini yitirdi zira belli ki biz kaynaklı bir sorun yokmuş ortada.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Yanlış hatırlamıyorsam bizim şirketin wp hattından ben ekran alıntısı yollayarak yerini tarif etmiştim, ısrarla YOK dediği için gruptan Ahmete yazmıştım, kontrol etmişti sorun yoktu. Sonra Fiko ilgilendi yine olmadı, Ahmet ilgilendi yine olmadı. ''Adam forum kullanmayı bilmiyor yazılımı nasıl yükleyecek anlamadım'' diye bizim ofiste yorum yapmıştım arkadaşlara hatta.

Neyse, kimin neyden utanması gerektiğini anladığım için benim adıma konu önemini yitirdi zira belli ki biz kaynaklı bir sorun yokmuş ortada.
Ben nedense yaşı 40 altında olan kişilerin bu tür işlemleri beceremeyeceklerine inanmıyorum ki becemeyecek insan arayışa girmez aksiyon aramaz o yüzden art niyet arıyorum bu tarz kişilerde çoğu kişiye bu yüzden cevap vermediğim bile oluyor önemsenecek kişiler değiller hocam

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ücretli destek veren web siteler bile anından dönüş yapmıyor, yardım etmiyor. Burada hangi konu olursa olsun insanlar yardım ediyor, isteyen yardım da etmek zorunda değil yani. Hemdi arkadaş arama kısmını kullansa zaten istediği bilgiye ulaşır. Çoğu yazılım daha önceden paylaşıldı. Tek yapması gereken forum içi arama yapmak..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ücretli destek veren web siteler bile anından dönüş yapmıyor, yardım etmiyor. Burada hangi konu olursa olsun insanlar yardım ediyor, isteyen yardım da etmek zorunda değil yani. Hemdi arkadaş arama kısmını kullansa zaten istediği bilgiye ulaşır. Çoğu yazılım daha önceden paylaşıldı. Tek yapması gereken forum içi arama yapmak..
Burada D NetCaliber in yaklaşımı belki ön plana çıkabilir.
Belki de amaç üzüm yemek değildir.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Tam da dışarıya çıkacaktım, konuyu gördüm... Utancımdan dışarı çıkamadım, yerin dibine girdim, ben nasıl böyle bir foruma üye oldum, nasıl buradayım diye düşünmekten helak olmak üzereyim, dışarı çıkarken kimse tanımasın, utanmayayım diye bere, güneş gözlüğü takayım bari... :haha

* * *

İnsanlar çeşit çeşit işte ne yaparsın? Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor, Letgo'ya da konulmuyor... :sirit

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,824
Konuya hemen mudahıl oluyorum.

Ilgılı arkadasa konun ılk mesajı begen gızlenmıs lınkler acılır dedık.

W wodogen Yazılım oldugu ılk mesajı begeneceksın. ( zaten orda mesajı begenın dıye yazar ) mesajı begendıkten sonra sayfayı yenıleyın

gızlı olan lınkler acılacaktır.

Fıko begenmenın nasıl yapılacagını gosteren ekran goruntusu attı

beğenme şu şekilde oluyor :

Adsiz570a6eeb76ea7630.png

Armut piş agzıma dus dıye bu arkadas cıkmıs bızı baska platformda karalıyor. :ciks

neyse gelelım asıl mevzuya konuyu begendım demıs

kurtarma yazılıımını begenın kısılerı lıstesı lınktedır yenıden eskı tarıhe gore sıralı sekılde arkadasın nıckını goren var mı

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Konuya hemen mudahıl oluyorum.

Ilgılı arkadasa konun ılk mesajı begen gızlenmıs lınkler acılır dedık.

Fıko begenmenın nasıl yapılacagını gosteren ekran goruntusu attı

Armut piş agzıma dus dıye bu arkadas cıkmıs bızı baska platformda karalıyor. :ciks

neyse gelelım asıl mevzuya konuyu begendım demıs

kurtarma yazılıımını begenın kısılerı lıstesı lınktedır yenıden eskı tarıhe gore sıralı sekılde arkadasın nıckını goren var mı

Belki o an forumun sesli komut veya yapay zekası çalışmadıysa olabilir.

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
O kişinin isteği bu Forumun,sitenin kuruluş amaçlarindan daha dogrusu vaatlerinden bir tanesiyse ve bunu hakli bir sebep olmadan yerine getirmiyorsaniz utanmaniz gerekir .oyle bir vaadiniz yoksa ki ben hic duymadim,okumadim kendisinin böyle bir istekte bulunup sonra sitem etmesi onun ayibidir

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Belki o an forumun sesli komut veya yapay zekası çalışmadıysa olabilir.
abi güldüm ya :hihi
sene 2007 pc ler daha yeni her eve girmeye başladı arçelikte staj yapıyorum şu anki patronum orada klima ustasıydı köylerdeyiz pc kurmaya çalışıyor banada pis iş olan klima borusunu sar yok deliği del diyor, ama içerde kahkaha tufanı, merka ettim girdim içeri.
bilgisayarı alan müşteri 40 yaşlarında ilk defa teknoloji görmüş bir abimiz, o zaman benim patron 28 yaşlarında, evde de müşterinin 5-6 yaşlarında çocuğu, müşteri ile patron bakınıyor maus kablosunu klavye kablosunu nereye bağlayacağına bakıyorlar anlamıyorlar 6 yaşındaki çocuk çatır çatır topluyor.
neyse gelelim bombaya pc açıldı maus nedir bilmiyorlar arkadan izliyorum.
klasör açacaklar biri ekrana ''dokunmatik sanarak'' basıyor, biri kasayı kurcalıyor:haha1
hqdefault.jpg

ben arkada kriz geçirmişim muhabetler o biçim
sonunda çocuk kaldırdı ikisinide, kendisi oturdu çatır çatır kullandı. :hihi
patron tabi kızdı biliyorsun neden yapmıyorsun gibisinden ama o anı hiç unutmuyorum.

gelelim bağlantıma bence ; W wodogen sanırım telefon zanedip bilgisayardakini de sosyal medya gibi eliyle bastı olmayınca bastı sitemi :hihi:mutlu

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
abi güldüm ya :hihi
sene 2007 pc ler daha yeni her eve girmeye başladı arçelikte staj yapıyorum şu anki patronum orada klima ustasıydı köylerdeyiz pc kurmaya çalışıyor banada pis iş olan klima borusunu sar yok deliği del diyor, ama içerde kahkaha tufanı, merka ettim girdim içeri.
bilgisayarı alan müşteri 40 yaşlarında ilk defa teknoloji görmüş bir abimiz, o zaman benim patron 28 yaşlarında, evde de müşterinin 5-6 yaşlarında çocuğu, müşteri ile patron bakınıyor maus kablosunu klavye kablosunu nereye bağlayacağına bakıyorlar anlamıyorlar 6 yaşındaki çocuk çatır çatır topluyor.
neyse gelelim bombaya pc açıldı maus nedir bilmiyorlar arkadan izliyorum.
klasör açacaklar biri ekrana ''dokunmatik sanarak'' basıyor, biri kasayı kurcalıyor:haha1
hqdefault.jpg

ben arkada kriz geçirmişim muhabetler o biçim
sonunda çocuk kaldırdı ikisinide, kendisi oturdu çatır çatır kullandı. :hihi
patron tabi kızdı biliyorsun neden yapmıyorsun gibisinden ama o anı hiç unutmuyorum.

gelelim bağlantıma bence ; W wodogen sanırım telefon zanedip bilgisayardakini de sosyal medya gibi eliyle bastı olmayınca bastı sitemi :hihi:mutlu
Yani ne demek istiyosun bu kişi 13 sene geriden mi geliyor :haha

sidar2000 Çevrimdışı

sidar2000 

Aktif Üye
3 Ocak 2019
311
38
Abim işte , insanda düzgün karakter olunca böyle oluyor. Sen yanlış yapmadıgin için denilen şey çok zoruna gidiyor. Halbuki sana laf söyleyen bu insanin bir ekili ağacı yoktur dünyada. Vicdanen doğru olduğunu bildiğin şeyleri yapmaya devam et. Yanındayız . Desteğimiz seninle.

K Çevrimdışı

Kogan

Aktif Üye
16 Ara 2019
73
33
Çok yazık cidden. Son dönemde gerek forum üslubu, gerek insanlara karşılıksız yardım olsun gördüğüm 1-2 forumdan bir tanesi. Her ne kadar Vestel televizyonumun siparişini iptal etmiş olsam da (Genel olarak Vestel ağırlıklı kadro olduğu için böyle yazdım yanlış anlaşılmasın) sırf günlük yazılanlardan keyif aldığım için forumu günlük kontrol ediyorum. Açıkçası böyle şeylere çok takılmaya gerek olmadığı fikrindeyim. Bu vesileyle foruma katkıda bulunan herkese de teşekkür ederim. :)

Geri
Üst Alt