muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Heyt dayım be aslansın aslan
Dayı cugaraya 3 ytl zam geldi nasıl olumlu düşünelim. Maltepe mi içelimOlumlu düşünün, olumsuz düşünmek sizi yenik başlatır. Bol bol gülün, kahkahanın en iyi ilaç olduğunu söylerler.
Konu sahibi gibi, sizde mi, sorulara kapalısınız??Domestos siz yazılanlara istediğiniz taraftan bakıp yorum yazabilirsiniz.yalnız kırıcı.saygısızca cevap vermeye hakkınızda yok .
forumda sizin degil.
ben ümit beyin yazdıklarını önemsiyorum.
Beğenmediğin Maltepe bile 14 TL oldu... ?Dayı cugaraya 3 ytl zam geldi nasıl olumlu düşünelim. Maltepe mi içelim
Flütten Maltepeye kadar düştükBeğenmediğin Maltepe bile 14 TL oldu... ?
bu ve benzeri saçmalıklar ile forumu işgal etme... Lütfen!!Konu sahibi gibi, sizde mi, sorulara kapalısınız??
Cevap için teşekkürler fakat yazdıklarım benim düşüncelerim, genel saygı ve forum kuralları içinde de düşüncelerimi yazdım, hoşuna gitmemesi saygısızlık olarak nitelendirilmez... Ancak hoşuma gitmiyor kabul etmiyorum dersin bende bu düşüncelerine saygı duyarım...bu ve benzeri saçmalıklar ile forumu işgal etme... Lütfen!!
Veya, benim tuzum kuru diye belirt ki, rengini bilelim
Sizce bu yazdıklarınız.
Saygılılıkmı,saygısızlıkmı,efendilikmi?
Ümit bey sadece ( olumlu düşünün)yazmış.
Siz bu kelimeye kendinizce bir anlam çıkararak yazılan iki kemeye degilde yazıyı yazan kişiye cevap yazmişsiniz.
Çıkarttıgınız anlama görede kişiyi yargılamışınız.
Halbuki iki kelime genel anlamda yazılmiş.
Rengini bilelim ne demek?
[IMG alt="umiti"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/m/6/6072.jpg?1557378850[/IMG]
umiti
Bronz Üye
18 Mar 20191104354
Bugün 10:04
Olumlu düşünün, olumsuz düşünmek sizi yenik başlatır. Bol bol gülün, kahkahanın en iyi ilaç olduğunu söylerler.
Nerden buldun abiÜmit emmi'nin sonraki yazağı mesajı simdiden atayım
''Çok erken ölmeyin.''
Dediğim ciksin. açıklarımNerden buldun abi