Ümit Emmi'nin Köşesi

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Olumlu düşünün.
Enflasyon ayak oyunları ile düşük gösterilip çalışana emekliye hakkı verilmesin, vergiler tabana yayılsın diye yurt dışı alışverişe vergi getir, milyonlarca mülteci senin hakkını yesin, ülkeni ortadoğu bayağılığına çevirsin, hak hukuk vicdan yok olsun ve biz olumlu düşünelim öyle mi?

* * *

umiti umiti ya copy paste işini bırak aramıza katıl ya da bu ve benzeri saçmalıklar ile forumu işgal etme... Lütfen!!

Veya, benim tuzum kuru diye belirt ki, rengini bilelim. :saskin

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Domestos siz yazılanlara istediğiniz taraftan bakıp yorum yazabilirsiniz.yalnız kırıcı.saygısızca cevap vermeye hakkınızda yok .
forumda sizin degil.
ben ümit beyin yazdıklarını önemsiyorum.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Enflasyon ayak oyunları ile düşük gösterilip çalışana emekliye hakkı verilmesin, vergiler tabana yayılsın diye yurt dışı alışverişe vergi getir, milyonlarca mülteci senin hakkını yesin, ülkeni ortadoğu bayağılığına çevirsin, hak hukuk vicdan yok olsun ve biz olumlu düşünelim öyle mi?

* * *

umiti umiti ya copy paste işini bırak aramıza katıl ya da bu ve benzeri saçmalıklar ile forumu işgal etme... Lütfen!!

Veya, benim tuzum kuru diye belirt ki, rengini bilelim. :saskin
Bu veya buna benzer saçmalıklar kısmına katılmıyorum herkes istediği gibi paylaşım yapabilir kimseye saygısızlık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum istemeyen istemediği konuya girmeyebilir böyle bir özgürlük var!

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bu veya buna benzer saçmalıklar kısmına katılmıyorum herkes istediği gibi paylaşım yapabilir kimseye saygısızlık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum istemeyen istemediği konuya girmeyebilir böyle bir özgürlük var!
Herkes istediği paylaşımı elbette yapabilir/yapıyor bende kurallar çerçevesinde düşüncelerimi dile getiriyorum... :ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Domestos siz yazılanlara istediğiniz taraftan bakıp yorum yazabilirsiniz.yalnız kırıcı.saygısızca cevap vermeye hakkınızda yok .
forumda sizin degil.
ben ümit beyin yazdıklarını önemsiyorum.
Saygısızlık olarak ne var yazılanlarda??

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
Umit Emmi Bot mu diye çokca düşündüm :hihi

Yazdıklarımıza cevap vermeksızın (Okuyor mu ondanda emın degılım), paylasımlarına devam edıyor.

Forumun akısına engel olmadıgı ıcınde mudahele etme geregı duymadım. Emmımıze kösesine basarılar dılerım :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Umit Emmi Bot mu diye çokca düşündüm :hihi

Yazdıklarımıza cevap vermeksızın (Okuyor mu ondanda emın degılım), paylasımlarına devam edıyor.

Forumun akısına engel olmadıgı ıcınde mudahele etme geregı duymadım. Emmımıze kösesine basarılar dılerım :ok
Konu başlığı şimdi cuk oturmuş... :bye

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Adam hala devam ediyor... Ben paylaşımlarını seviyorum. Aslında olması gerektiği gibi yazdıkları amma ve lakin bizim ülkede bu işler zor ya.. Üst sınıf kalite imkanlar müsait olmalı. Birinci sınıf bir ülkede olmalıydı. Bizim ülkede toplum kültür ve medeniyet çarpıklığı ve düşüklüğü olduğu için burda pek yemez abi... Mesela herşeye olumlu bakın diyor. Ben zamanında baktım ama olmuyor. Zaten baka baka yaş 40 oldu. Neyse beterin beteri var. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olumlu düşünün.
[/QUOTE]
Hocam awox tv mi fabrikasına onarım için göndermiştim. Olumlu düşünmüştüm. Fakat olumsuz dönüş yapıldı.Demekki bu teori yanlış :ciks

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt