M
Muhammet Acı
Aktif Üye
- 21 Tem 2022
- 212
- 22
Merhabalar baya çirkin oldu foto da görüldüğü üzere bu borular nasıl gizlenebilir fikri olan varmı
Denediler olmadı borunun olduğu tavanı kestirip boruyu içeri aldırmayı düşünüyorum sonra tekrardan alçıpanla kapancak drenajı da duvarı kirdirip içeri aldirabilirimbu nasıl montaj aman Allahım.
kablo kanalı kullanabilirsin ama ne yaparsan yap bu çirkinliği ortadan kaldırmaz.
boru neden tavan ortasından çıktı duvar köşelerinden çıkma imkanı yokmuydu.
yada farklı duvara alınsa dış ünite daha iyi yere konulamazmiydi.
diğer duvarların durumu nedir arkası balkon yada bina dış cephesi olan yok mu.Denediler olmadı borunun olduğu tavanı kestirip boruyu içeri aldırmayı düşünüyorum sonra tekrardan alçıpanla kapancak drenajı da duvarı kirdirip içeri aldirabilirim
Başka türlü mümkün değil ya arkadaki odaya da klima takıldı onun borusu mecbur çıkacaktı oradan belki fotodaki klima başka yere montaj yapılabilir di ama arka odadaki camsız apartman boşluğuna bakıyor belki boşluktam yukarıya çıkarılabilirdi ama oda 2 3 metre daha bakır boru gerektirecekti çok maliyetli olacaktıdiğer duvarların durumu nedir arkası balkon yada bina dış cephesi olan yok mu.
Bir şey daha yazayım,sanırım bunu belirtmek istedin :Anlatmak için video çekmem lazım yazarak zor
Tam orada delik var fark ettiysen çeviremediler boruyu kırılacak dedilerBir şey daha yazayım,sanırım bunu belirtmek istedin :
Aşağıdaki fotoda daire içindeki yerden çıkartılacağına neden X ile gösterdiğim yerden çıkmamış peki,bir nedeni var mı bunun böyle olmasının
Gördüm sevgili Muhammet,onun için sordum ben de zaten.Bu arada neresi orası,yani ev nerede ?Tam orada delik var fark ettiysen çeviremediler boruyu kırılacak dediler
Bursa nilüfer beşevlerGördüm sevgili Muhammet,onun için sordum ben de zaten.Bu arada neresi orası,yani ev nerede ?
Kısa bir video çek bakalım,neden öyle olmuş.En azından bu iş "ben yaptım oldu" işi mi yoksa zorunluluktan mı yapılmış görelim.Yani kötü değil,çok kötü.Tavanda alçıpan yoksa boruların durduğu yeri kırıp,gizlemek de zor olacak,alçıpan olsa kes,boruları dübelle,tekrar alçı ile kapat diyeceğim ama...Bursa nilüfer beşevler