24 saatte televizyonu alıp, temizleyip teslim ettiler. Hızları ve teslim almaya/teslim etmeye gelen görevlilerin ilgilerinden hayli memnun kaldım.
Teslim alırken düz beyaz fonda ekranın bazı yerlerinde tanecik şeklinde tozların olduğunu farkettim. Bu tanecikler servise gitmeden önceki bir araya birikmiş çok ince tozlar gibi görünmüyorlardı. Temizleme işlemi sırasında panele istemeden bulaşan tozlar gibiydiler. Bunun üzerine, teslime gelen görevli servis atölyesinde temizleme işlemini gerçekleştiren kişiyle telefonla görüşmemi sağladı. Telefonda görüştüğüm görevliye tanecik şeklinde tozlar olduğunu söylediğimde onların zamanla düşeceği cevabını aldım. Bu cevap beni tatmin etmese de (belki de haklıdırlar) tekrar servise gidip gelse yine aynı taneciklere başka yerlerde rastlama ihtimalimin yüksek olduğunu ve şu an için izlerken dikkat çekmediklerini ve tabi tekrar televizyonun sökülüp takılmasının iyi olmayacağını düşünerek televizyonu kabul ettim.
Ayrıca televizyonun tekrar tozlanmaması için tozdan koruyucu önlemlerin uygulandığını da belirttiler. Son durum budur.
Ado
teraspy