Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
teraspy hocam cevabınızı verdi, anakartınız sadece fat32 format destekliyormuş maalesefKonuya yazmayı unuttum. Elimdeki HDD bir laptoptan çıkardığım toshiba 2.5" 160 gb'yi dönüstürücü ile kullanıyorum. PC'de ve androidde sorunsuz kullanılabiliyor.
2 tane USB girişi var. İkisi de aynı.
Fat32'de olacak mı diye fat32 olarak biçimlendirdim. Maalesef değişen bir şey olmadı.
HDD'nin ışığı yanıyor, içinden ses geliyor.(İçindeki plak dönüyor mu emin değilim.) Voltajını bilmiyorum ama TV'deki USB portu telefonumu şarj edebiliyor. Fotoğrafdaki kablo uymaz çünkü HDD'ye [BGCOLOR=rgb(84, 172, 210)]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/BGCOLOR]bir kablo bağlı.HDD'yi otg kablo ile telefonuma bağlayınca kullanabiliyorum. Telefonun gücü yetiyorsa TV'nin de yeter diye düşünüyordum.
Temazsızlık yok. HDD'nin kutusunun ışığı yanıyor. Kaç amper çekiyor bilmiyorum bir sitede 2.7 watt yazıyor.
Bildiğim kadarıyla USB 3.0
Yani problem güç yetmemesi mi? TV telefonu sarj edebiliyor. Bir sitede 2.7 watt çektiği yazıyor. Kullandığınız disk fat32 mi ntfs mi?
İnternette TV'nin hangi formatları desteklediği aramıştım ama bulamamıştım. mb9x anakartlar ExFat'te mi desteklemiyor? Exfat Ekstra bir program olmadan androidde bile kullanılabiliyor. Şimdi fat32+usb 3.0 Y kablo ile kullanabilir miyim? Bir sitede elimdeki hdd'nin 2.7w çektiği yazıyordu.
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum.