TV DUVAR MONTAJI HK.

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
620
45
Üstteki ve alttakilerin farklı olma nedenleri büyük ihtimal montaj şeklinden dolayı gibi göründü bana.
Sanki televizyonu duvara monte etmek için üst tarafı duvara yakın olacak şekilde eğik bir pozisyonda gelmesi ve sonrasında alt tarafın itilip aşağı kaydırılması gibi bir yöntem benimsenmiş. Bu durumda da üst tarafın menteşe gibi davranabilmesi için boşluklu bir yapıya ihtiyacı oluyor.

Bende Sonorous'un bir modeli var. Modelini hatırlamıyorum alalı 15 yıl civarı oldu. Televizyonu duvara paralel olarak getirip aşağı salmak gerekiyor. Alttan da kutusundan çıkan kolum kadar alyan anahtarı iki civatayı sıkıyorsun. O anahtar olmadan duvardan televizyonu sökmenin yolu ne yazık ki yok.

Tüm bunları yazarken aslında aklıma çok daha farklı bir şey geldi. Duvara bağlanan parçanın yandan bir fotosunu koymanız mümkün mü acaba? Reset Reset

Reset Çevrimdışı

Reset

Aktif Üye
20 Nis 2022
69
49
Üstteki ve alttakilerin farklı olma nedenleri büyük ihtimal montaj şeklinden dolayı gibi göründü bana.
Sanki televizyonu duvara monte etmek için üst tarafı duvara yakın olacak şekilde eğik bir pozisyonda gelmesi ve sonrasında alt tarafın itilip aşağı kaydırılması gibi bir yöntem benimsenmiş. Bu durumda da üst tarafın menteşe gibi davranabilmesi için boşluklu bir yapıya ihtiyacı oluyor.

Bende Sonorous'un bir modeli var. Modelini hatırlamıyorum alalı 15 yıl civarı oldu. Televizyonu duvara paralel olarak getirip aşağı salmak gerekiyor. Alttan da kutusundan çıkan kolum kadar alyan anahtarı iki civatayı sıkıyorsun. O anahtar olmadan duvardan televizyonu sökmenin yolu ne yazık ki yok.

Tüm bunları yazarken aslında aklıma çok daha farklı bir şey geldi. Duvara bağlanan parçanın yandan bir fotosunu koymanız mümkün mü acaba? Reset Reset
Hahaha bak bende ne var :)))

IMG_20230425_212515.jpg

Screenshot_2023-04-25-21-27-29-081_com.miui.gallery.jpg

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
620
45
Hahaha bak bende ne var :)))

IMG_20230425_212515.jpg

Screenshot_2023-04-25-21-27-29-081_com.miui.gallery.jpg
Hahahaha.
Benimki kaybolursa kime soracağımı da artık biliyorum :clap

Sanki bana bu adamlar bu parçaya mühendislik yapmak yerine bir yerlerden kopyalamaya çalışmışlar gibi geldi. Üst taraftaki büküm sanki kısaltılmış gibi. Oranın daha geniş olması gerekiyor büyük ihtimal. Tasarımı yapan arkadaşın bunun neden olduğunu bildiğinden şüphe ettim şimdi. Büyük ihtimal kalıpçının eline 2 farklı aparatın parçalarını verdiler ve "al bunu yap" dediler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,119
65
,Dar yer -Geniş yer.Eskiden adı Kipa olan yerden almıştım ,köyde kullanıyorduk aynısını.

Bu sendeki olan:

aski.jpg

Bu da bizim şimdiki,mutfakta olan.

benim.jpg

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,239
60

Hareketli Tv Askı Aparatı 2,5 TL ye Esneme Problemini Çözdük ! Çift Kollu Model Montaj​

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,239
60
Geldim,geldim huuuu wontek diyor dostum ama benzeri onun farketmez sorun aynı tv,ye bağlanan parça zayıf kaldığı için bu eğim olduğundan bahsediyor 😊

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,239
60
Baktım ooo çok acayıp yağmur yağıyor sesli bir şekilde yollar almıyor suyu inşallah giderler logarlar açıktır,da alt katlarda oturanları su basmaz😟

Geri
Üst Alt