Reset
Aktif Üye
- 20 Nis 2022
- 69
- 49
Ben bir çok duvar deldim hepsine tv montajını kendim yaptım. Bugün ise bambaşka bir durumla karşılaştım. Yeni aldığım plus Aparat marka duvar askısını duvara sıfır hata ile çaktım. Televizyona da aynı şekilde sıfır hata ile taktım. Televizyonu duvara asınca duvar ile televizyon arasında üstten 12.5 cm boşluk ve alttan 11.5 cm boşluk var. Elimle oynayıp sarstığımda, televizyona takılan askı demiri, duvara takıldığı çerçeveye konulunca alt taraf tam tutuyor ama üst tarafta iki askının birleştiği yerde boşluk var.
Bu haliyle televizyon üstten aşağı doğru eğimli duruyor.
Fotoğraf ve video çekerek firmayla paylaştım. O aradaki 5 derecelik açının yansımayı önlemek için özellikle o şekilde yapıldığı ve teknik bir detay olduğu söylendi. Ben bunca senedir duvar montajı yaparım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Sizce doğruluk payı var mıdır?
Bunu söküp başka bir aparatları duvara mıhlayayım dümdüz dursun mu yoksa böyle eğimli mi kalsın? Ben anlamadım bu işten bir şey.
5 derece açının önemi var mı acaba gerçekten ve dedikleri gibi mi acaba? Yoksa dalarım çekiçle 0 dereceye indiririm yani o da olur
Bu haliyle televizyon üstten aşağı doğru eğimli duruyor.
Fotoğraf ve video çekerek firmayla paylaştım. O aradaki 5 derecelik açının yansımayı önlemek için özellikle o şekilde yapıldığı ve teknik bir detay olduğu söylendi. Ben bunca senedir duvar montajı yaparım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Sizce doğruluk payı var mıdır?
Bunu söküp başka bir aparatları duvara mıhlayayım dümdüz dursun mu yoksa böyle eğimli mi kalsın? Ben anlamadım bu işten bir şey.
5 derece açının önemi var mı acaba gerçekten ve dedikleri gibi mi acaba? Yoksa dalarım çekiçle 0 dereceye indiririm yani o da olur