TV'nin yazılımına nasıl müdahale edebiliriz? Bir yol-yordam gösterebilirseniz çok makbule geçer![]()
Öncelikle her yazılım işlemi gibi "riskli" bir adım -uygulama olduğunu belirteyim ,tabii bu risk kullanıcı ve düzenleyici olan "Najaz "a aittirTV'nin yazılımına nasıl müdahale edebiliriz? Bir yol-yordam gösterebilirseniz çok makbule geçer![]()

Öncelikle her yazılım işlemi gibi "riskli" bir adım -uygulama olduğunu belirteyim ,tabii bu risk kullanıcı ve düzenleyici olan "Najaz "a aittir
Aşağıdan zipli dosyayı indir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.zipten çıkart,fat32 formatlı usb belleğe hepsini kopyala (aslında sadece senin karta ait olan kopyalanır ama,hepsini kopyalamayla sıkıntı olmaz ,yinede için rahat etmezse ,sadece senin kart numaralı olanı kopyala, zip içinde sana ait yoksa ,içlerinden birinin mbxxx olan yere sadece kendi kart numaranı yaz,mesela :
DownloadProfile.mb130 <--- MB130 olduğunu farsaydım
belleği tvye tak, kumandadan menü+4+7+2+5 tuşla
gelen pencerede en alttan "USBOperation" üzerine gelip kumandadan OK tuşla ,2-4 saniye içinde profillerin usb belleğe kopyalanacaktır.
Kopyalanan profillerini önce mutlaka yedekle ,sonra içlerinden SW olanı aşağıdaki toolbox ile aç :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Açıldıktan sonra :
Config ---> AutoSwitch içinden ----> HDMIAutoSwitch false yazana yeri true yap,işlem bitmiştir
Düzenlediğin SWprofil dosyasını tvye aktarma :
Bilgisayarda Profile isimli klasör yarat (P(pe) harfi büyük harf)
düzenlediğin swprofil dosyasını bu klasöre kopyala ,klasörü de usb belleğe kopyala
usb belleği tvye tak ,yine menü+4+7+2+5ctuşlayıp servis menüye gir,Yine alttan USBOpertions gelip kumandadan OK bas 1-2 saniyede işlem tamamdır,tvyi ister kumandadan ister fişini çekip takarak yeniden başlat ,yine işlem tamamdır
tek giriş olmalı ,bana kalsa gerek yok bunlara,ama "kimse cevap vermemiş" denmemesi için yazdım 
Mert,bu yöntemle HDMI girişe takılan cihazı otomatik görecek ama sevgili Najaz da 3 cihaz bağlıymış,tabii tv nasıl otomatik seçer bilmiyorum 3 girişitek giriş olmalı ,bana kalsa gerek yok bunlara,ama "kimse cevap vermemiş" denmemesi için yazdım
Arkadaşında ne var,tv olarak ?
Hoş muhtemelen benim istediğim sonucu vermeyecekti, ama yine de içimi bir burukluk kaplamadı değil...Evet,işin aslı ben pek şaşırmadım göremeyince,hatta içimden "aha,kapalı bazı menüler ,görüyormusun" dedimteraspy, Evet sizin de söylediğiniz gibi, açıkladığınız yöntemle SWprofile dosyasını USB diske attım ve verdiğiniz uygulama ile profil dosyasını açtığımda "HDMIAutoSwitch" girdisinin hiç olmadığını üzülerek görmüş oldum
Hoş muhtemelen benim istediğim sonucu vermeyecekti, ama yine de içimi bir burukluk kaplamadı değil...