Freud09
Aktif Üye
- 26 May 2020
- 64
- 25
Türknetin de şu konuda hakkını yemeyelim. Şirket şimdiye kadar hep kullanıcı gözünden baktı. Çok güzel stratejileri vardı. Başarılı olamadıkları noktalar da oldu. Mesela Yapa konusunda. Fakat son yapılan zam çok göze battı.
Şuan ben türk telekom kullanıyorum. Bu zam haberleri gelmeden önce son bir kampanyaları vardı.( Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası) Hatta kampanyayı uzattılar. Birçok kişinin önceden haberi oldu. Ben şubat ayında taahhüt verdim. Şuan için kafam rahat. Bir de sorun olduğunda türk telekom anında müdahale ediyor.
100 megabit internet 139.90 tl.
Şuan ben türk telekom kullanıyorum. Bu zam haberleri gelmeden önce son bir kampanyaları vardı.( Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası) Hatta kampanyayı uzattılar. Birçok kişinin önceden haberi oldu. Ben şubat ayında taahhüt verdim. Şuan için kafam rahat. Bir de sorun olduğunda türk telekom anında müdahale ediyor.
Hatta türknetin ilk zammında türk telekom ile türknetin ücreti aynı oldu.Türknetin de şu konuda hakkını yemeyelim. Şirket şimdiye kadar hep kullanıcı gözünden baktı. Çok güzel stratejileri vardı. Başarılı olamadıkları noktalar da oldu. Mesela Yapa konusunda. Fakat son yapılan zam çok göze battı.
100 megabit internet 139.90 tl.