selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 248
Ekran kırıldığında resmi garanti bile işe yaramıyor. (Kasko hariç) Kullanıcı hatası çünkü. Diğer türlü telefonlar kolay kolay bozulmuyor zaten.
Abi MTK kimse tavsiye etmiyor nedeni Nedir?Güçlü işlemci ihtiyaç değilse pro'dan daha doğrusu mtk işlemciden uzak durmanı tavsiye ederim. Satıcı güvenilir ise sorun yaşamazsın, benim bu şekilde aldığım 7. Telefonum... aradaki farkı mülteci beslesin, haramzadeler yesin diye vermek işime gelmiyor...
Güçlü işlemci fakat verimli değil. Şarjı sömürür, batarya ömrünü kısaltır. Normal telefonu iki yıl rahat kullanırsın, mtk işlemci bir yıl sonra saçmalar...Abi MTK kimse tavsiye etmiyor nedeni Nedir?
Konuya karışmayayım dedim ama ,yazdıklarına kesinlikle katılıyorum,ve tebrik ediyorum,haklısın ,çünkü çıkış wifi veya hat interneti ile olabilir ama kayıt numaraya ve özellikle imeiye yapılır,çünkü imei telefonun kimlik numarasıdır (diye biliyorum) ,sağlayıcılar değişir ama imei değişmez,veya herkes yapamaz,aklına bile gelmez değiştirmek, arkadaşımın akrabasının başına geldiği içinde biliyorum,neler çektiler ki elinde satıcının satış kağıdı olduğu halde,hadi uzatmayayım bende![]()
Degerli Arkadaşlar açık ifade edeyim böyle cihazlarla havalara heves arzulara kapılıp alıp övünen cihazda problem yaşayıp yetkili servislerle birbirine giren kavga eden çok kişi oldu örnegin;
yurtdışı imei kaydı olmayan cihazların tümü genelde çok sıkıntılı cihazlardır.
Garantisi tamiri/ücreti/servisi herşeyi ile kafanızı agrıtır moralinizi bozar orjinalparça/yedekparça bulmak zordur yurtdışı (kaçak) imei bulunmayan cihazların Orjinal yetkili servisi zerre gram ilgilenmez Orjinalini alsaydın kardeşim delimi ne ya !!!ya bi git Allah Allah bak elimde kalcan şimdi ha kırmayım kafanı kolunu bacagını...! herkes orjinal cihaz ürün almazsa biz yetkili servisler nereden nasıl ekmek yiyecegiz nasıl emegimizin karşılıgı para kazanacagız sittir ulan diyen yetkili servis hışmına lincini öfkesine ugrayan magdur müşteriler çok var böyle başını yerden yere vurup bu ne abi yaa! diyen feryat eden sayısız çok kişi müşteri dolu piyasadam günah beyler
neye göre haram günah??sahte ürün almayın özellikle çinli magaza sitelerinden Alibaba ve benzeri merkezi çinde olan çinli web sitelerinden haram günah beyler
Degerli Arkadaşlar açık ifade edeyim böyle cihazlarla havalara heves arzulara kapılıp alıp övünen cihazda problem yaşayıp yetkili servislerle birbirine giren kavga eden çok kişi oldu örnegin;
yurtdışı imei kaydı olmayan cihazların tümü genelde çok sıkıntılı cihazlardır.
Garantisi tamiri/ücreti/servisi herşeyi ile kafanızı agrıtır moralinizi bozar orjinalparça/yedekparça bulmak zordur yurtdışı (kaçak) imei bulunmayan cihazların Orjinal yetkili servisi zerre gram ilgilenmez Orjinalini alsaydın kardeşim delimi ne ya !!!ya bi git Allah Allah bak elimde kalcan şimdi ha kırmayım kafanı kolunu bacagını...! herkes orjinal cihaz ürün almazsa biz yetkili servisler nereden nasıl ekmek yiyecegiz nasıl emegimizin karşılıgı para kazanacagız sittir ulan diyen yetkili servis hışmına lincini öfkesine ugrayan magdur müşteriler çok var böyle başını yerden yere vurup bu ne abi yaa! diyen feryat eden sayısız çok kişi müşteri dolu piyasada
İşin kısası ; VESSELAM (ORJİNAL) CANDIR...! GERİSİ HEYECANDIR
neye göre haram günah??
Kardeşim dükkanın adı nedir?SAYINblaki merak etme Degerli kardeşim okadar cahil cühela degilim çok şükür (Computer) Donanım- Bilgisayar ve (SmartPhone) Akıllı Telefon Cihazları IPTV-İNTERNET PROTOCOL İNTERNET TABANLI TV YAYINI+VDSL YÜKSEK HIZLI MODEM(Tivibu) ve diger yabancı markalar(İPTV) (Security System) Alarm Güvenlik Sistemleri Ve (CCAM) dış cephede kullanıma tasarlanmış iç cephede kullanıma tasarlamış son teknoloji (CCAM SİSTEMLERİ) magaza şirket avm. graj ev işyeri okul gibi yerlerde kullanılan kamera -görüntüleme cihaz aygıtları
Pioneer Jameson THX subwoofer gibi son derece kaliteli hertürlü müzik ses sistemlerini satmaktayım hatta bu forumda ilkez özel olarak adımı ailemi sülalemi kaç kardeşten ve aileden oldugumu kız-erkek kardeşlerimin adını nerede yaşadıgımı ( Ankara-Etimesgut) belirtmiştim
hatta Smart tvlerden hiç anlamam
ama Bilgisayar ile ilgili hertürlü sorunuza ve Akıllı Telefon sorunlarınız için herşey için bana ulaşabirsiniz diye belirtmiştim bazı üyeler görmedi herhalde![]()
![]()
hatta Adam Angaralı Adamın Gralı Ankaralıyız Goçum bebeler 06 diye tebessüm içeren hoş yazılar yazmıştım komiklik olsun deyi (diye) Beklerim Etimesgut'a
bi çayımı için isterrseniz hepinizi seviyorum![]()
![]()
Saglıcakla ALLAHA EMANET