Akk zamanında hiç bu şekilde sıkıntı çıkmadı kaldıki downloadumda çoktur hızım bile düşse 16 ya düşüyodu ama 16da bile böyle bir yavaşlık görmedim !!!
bu akk kalktığından beri birader demiştide inanmamıştım 3 gündür de deniyorum akşam 18:00 den sonra bilhassa internet ciddi oranda yavaşlayıyor
gece rahatmı dedim 3te bile denedim aynı sabah 6 yada 7ye kadar aynııı!!! 50 mbit hız bana DSL Hızı(Kb/s):4094 / 40960 da sabitliyo ama bana ulaşan ne yazıkki 18
sorarsanda altyapı yok binada kablo dediler ev yeni hattı ben sıfır yeni kablo eksiz yaptırmışım kalkmış kablonda olabilir oda olabilir diyo ölçüyo
sıkıntı bulamıyo kendi kofrası olmuş örümcek ağı gibi dünya kablo sıyrılcak ya için içinden mazeretler işte vs vs vs..
bitek bendemi dedim
internette arattım
adamlar bilincli olarak hızı düşürüyolarmış!!!!
şikayetler
türk telekom'un akk'yı gizlice uygulamasınden tutunda
bide üstüne üstlük aradığınızda adamlar işte insanların o saatten sonra çok kullandığı
yok alt yapı sıkıntısı yok cart curt ne aklına gelirse mazeret üretiyor!!!
e diyon akk varken o insanlar 18den sonra kullanmıyomuydu bende kullanıyodum bu tarz bir sıkıntı yoktu diyom
kime diyon işte istedikleri gibi at koşturuyolar
bazı web siteleri ve hizmetler için internet hızını sınırlandırdığı !!!!
(özellikle youtube) türktelekom akk'nın kaldırılmasını altyapı yetersizliği sebebi ile istemediğini
Türk Telekom Bilerek İnternet Hızını Yavaşlatıyor! diye - Şikayetler birsürü .. bu furyaya türksatta girmiş
) bu en azından 19 da başlıyomuş
))
insan yok canım o kadar da yapamazlar demek istiyor ama !!!!
hız testi sitesine tam erişim veriyomuş millet sıkıntı çıkartmasın diye geri kalan adresleri daraltıyo
senin haberin olmadan yazıklar olsun !!! diğer operatöre geçsen e zaten aynı alt yapıyı kullanıyo o ayrı bi dert
bizim bide sözleşmede bittiğinden istediğimize geceriz ama eşek aynı altın semer vursan ne olcak eşşek aynı türktelekom
fiber hakgetire
)) aynı ne kullanırsan kullan aynı b.kun laciverti
))