AliiiiiBaaağbaaaanın bir çitliği vaaağğrr...
Yanlış biliyorsam bilgiyi düzeltin ama; bunu çekiklerin alibabası almamış mıydı?
Ha diyeceksiniz ki, kim aldıysa aldı kardeşim, yasa, mevzuat, yönetmelik ve tebliğlere uyacaklar.!! Haklısınız. Ancak etrafından dolanarak ya da bir şekilde mevcut açıklar vasıtasıyla sallamayarak durumu idare etmek de bir seçenektir. Genel kitle içindeki, istatistiki hesaba dahil edilmeye değmeyecek kadar ufak bir kısım harici, yılar/bıkar ve uğraşmayı bırakır. O yüzden bu kadar yüzsüzler. Çekik zihniyeti ile yürüyen trendzort, görünen o ki bunu seçmiştir.
Ne yalan söyleyim, son 3-5 yılır sadece sadece amazondan, o da satıcı amazon ise birşeyler alıyordum, o da zırvalamaya başladı. Ben de ekstrem durumlar ya da niş zımbırtılar dışında olabildiğince etrafımdaki esnafa yöneldim. İlla netten alacaksam da satıcının kendi resmi satış sitesinden almaya çalışıyorum. Böylece komisyon da yemiyorum. Tabi bu benim kişisel tercihim. Dediğim gibi amazonundan turuncu sitesine, böcüklüsünden alibaba çakmasına hepsi bozdu.
Zati yatay zekanın atmosferi yardığı IT'nin kendini aştığı bu çağda 3 kuruşun hesabını yapıp kendine eTicaret sitesi kurmayan bir tükandan da alışveriş yapmam.
Pitbull
Yukarıda yazdıklarım yalnızca kişisel görüşlerimdir. Yol yordam gösteremiyorum kusura bakmayın, zira bu konunun bu ayrıntısında yeterli bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum. Tek diyebileceğim: geçmiş olsun, umalım ki tez zamanda çözsünler.