Traktör kalorifer anahtarı arızası hakkında

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,289
64
Başka bir tür anahtar işini görmeyecektir,çünkü metaldeki 2 meme,ilk resimlerdeki - ve+ ile işaretlediğin bölümde geziyor,yani sanmam başka anhtarın olacağını,orj almalısın ama ben olsam almam ,ne yapar eder elindekini tamir ederdim,madem kırık yok :) ,köyde olsam komşunun traktörünü inclerdim,sendeki de herhalde new holland ,panel öyle görünüyor.
 
K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
112
37
teraspy teraspy, evet 2 meme orada dolaşıyor alttaki tek meme 1 2 3 deki memelere temas ediyor. Traktör ithal mccormick hocam ondan dolayı parçalar pahalı malum döviz fiyatları. Valla dediğim gibi daysonla yapıştırıp topladım yarına kadar ellemiyeceğim ki tam kurusun. Bakalım olacak mı :)
 
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,289
64
teraspy teraspy, evet 2 meme orada dolaşıyor alttaki tek meme 1 2 3 deki memelere temas ediyor. Traktör ithal mccormick hocam ondan dolayı parçalar pahalı malum döviz fiyatları. Valla dediğim gibi daysonla yapıştırıp topladım yarına kadar ellemiyeceğim ki tam kurusun. Bakalım olacak mı :sirit
Hımm,ben panelden dolayı benzetmiştim hollanda.
Olur ama zorlarsan yine sorun yaratır,o zaman başka bir yol deneriz ,tabii resimdeki parçayı 404 balata temizleyiciyle yağdan iyice temizleyip resim çekersin artık(diğer balata temizleyiciler plastik aksama zarar verir,tavsiye etmem)
Sana şimdilik kolay gelsin bakalım ?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri