Toshiba LG Samsung Philips Hangisini Seçersiniz

Aynı Fiyatta Hangisini Seçip, Tavsiye Edersiniz?

• toshiba 50'' uhd

• samsung 43'' uhd

• philips 43'' uhd

• LG 43'' uhd

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Görüntü kalitesinden şüphem yok herkes iyi olduğunu söylüyor. Input lag, giriş gecikmesi olayına gelirsek 18.3 ms iyi bir değer dediniz ama bu çok fazla değil mi? Benim bildiğim oyunlarda 5 ms ve altı tavsiye ediliyor. Monitörler de yazıyor genelde ama TV'lerde yazmıyor bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazlar kolay kolay bozulacak değildir herhalde. Sırf tamir görmüş parça takacakları için Philips almaktan vazgeçmek mantıksız geliyor. Bana Adem hocamda dahil neredeyse herkes Philips'in çok iyi görüntü kalitesi olduğunu söylüyor en önemlisi bu benim için. Menüyü beğenmemiş ama benim için büyük bir sorun değil. Gecikme olayı ise mightythor mightythor hocam 18.3 ms değere sahip olduğunu ve bunun iyi olduğunu söyledi, o öyle diyorsa doğrudur benim çok bilgim yok. Sonuç olarak 4000 TL bütçede alabileceğim en iyi TV Philips 50PUS7505 gibi duruyor. Aklıma takılan tek şey ise MVA panel kullandığı için görüntüde solma, bulanıklaşma vs. Olması. Yan açı performansı VA kadar kötü değilmiş, zaten tam karşıdan bakacağım.
Önceden tv ler için 30 milsaniyeler kabul edilebilirdi şimdi tv ler için bu değerler oyun modunda 10 milisaniyeler civarlarına kadar indi,bu konuda Samsung'lar biraz daha iyi.

43 PUS7505'de yabancı benchmark sitesi 18.3 milisaniye ölçmüş.0,8 milisaniyeyi insan gözü anlayamaz.Çok düşük milisaniye sunan bir tv nin emin olun parası da çoktur.Sizin bahsettiğiniz 5 milisaniye monitör değerleri olması lazım.Eğer 5 milisaniye lag sunan aynı fiyatta bir tv varsa ve görüntü işleme de iyiyse zaten direkt ona yönelmek gerekir.

Monitörler özellikle oyuncu monitörleri zaten bu konuda televizyonlardan çok daha iyidir.

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
Önceden tv ler için 30 milsaniyeler kabul edilebilirdi şimdi tv ler için bu değerler oyun modunda 10 milisaniyeler civarlarına kadar indi,bu konuda Samsung'lar biraz daha iyi.

43 PUS7505'de yabancı benchmark sitesi 18.3 milisaniye ölçmüş.0,8 milisaniyeyi insan gözü anlayamaz.Çok düşük milisaniye sunan bir tv nin emin olun parası da çoktur.Sizin bahsettiğiniz 5 milisaniye monitör değerleri olması lazım.Eğer 5 milisaniye lag sunan aynı fiyatta bir tv varsa ve görüntü işleme de iyiyse zaten direkt ona yönelmek gerekir.

Monitörler özellikle oyuncu monitörleri zaten bu konuda televizyonlardan çok daha iyidir.
Yani monitörlerde ki tepkime süresi ile TV'lerde ki tepkime süreleri farklı mı oluyor? Tabiki monitörler daha iyi performans verir ancak TV'de çok fazla rahatsız eder mi?

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
Aynen öyle. Şimdi farkettim de konuyu siz açmışsınız, ne yaptınız TV aldınız mı?
50'' toshiba aldım. anketi aldıktan sonra yapmıştım.
şuan düşünsem 43'' philips veya lg alırdım her geçen gün fiyatlar yükseliyor biz de seyrediyoruz :)
toshiba 50ul3a63dta ps4 pro ve ps3 kullanıyorum. ps4 pro 4k lag oluşuyor
çok rahatsız ediyor ps3 180p sorunsuz

Bedirhan08 Çevrimdışı

Bedirhan08 

Aktif Üye
5 Ara 2020
102
50'' toshiba aldım. anketi aldıktan sonra yapmıştım.
şuan düşünsem 43'' philips veya lg alırdım her geçen gün fiyatlar yükseliyor biz de seyrediyoruz :)
toshiba 50ul3a63dta ps4 pro ve ps3 kullanıyorum. ps4 pro 4k lag oluşuyor
çok rahatsız ediyor ps3 180p sorunsuz
Bu gecikme olayı çok can sıkıcı gerçekten. Alacağım 50" Philips'te sorun olmaz umarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada PS4 Slim'de kullanacağım.

Geri
Üst Alt