TOSHİBA 55U7763DAT TV kısa inceleme ve görüşlerim (Yan açı performansını gösteren video içerir)

confessions Çevrimdışı

confessions

Yeni Üye
30 Tem 2018
31
51
öyle yapacağım, vestel bayiye gidip bu üründen istedim satış yapmıyoruz dedi.
isteyin dedim, olmaz dediler. sadece vestel satabiliyorlarmış. kargo da ürünün zarar görmesi ve uğraşmak istemediğim için böyle bir yol denedim. bir de ürünün outlet-teşhir çıkması ile uğraşmak istemiyorum.
malumunuz, güven sorunu...
hb ve n11 gibi sitelerde ürün var ama güvenemiyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
öyle yapacağım, vestel bayiye gidip bu üründen istedim satış yapmıyoruz dedi.
isteyin dedim, olmaz dediler. sadece vestel satabiliyorlarmış. kargo da ürünün zarar görmesi ve uğraşmak istemediğim için böyle bir yol denedim. bir de ürünün outlet-teşhir çıkması ile uğraşmak istemiyorum.
malumunuz, güven sorunu...
hb ve n11 gibi sitelerde ürün var ama güvenemiyorum.
N11 de sorun yaşamazsınız, Kutuyu açmadan ve hatta kargoyu teslim almadan evvel bana seriyi verirseniz ön kontrolünü yaparız gerekirse (Sorun var ise) iade edersiniz teslim almadan :ok

confessions Çevrimdışı

confessions

Yeni Üye
30 Tem 2018
31
51
N11 de sorun yaşamazsınız, Kutuyu açmadan ve hatta kargoyu teslim almadan evvel bana seriyi verirseniz ön kontrolünü yaparız gerekirse (Sorun var ise) iade edersiniz teslim almadan :ok
ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. tavsiyenize uyacağım. az çok gördüğüm paylaşılan yorum ve düşünceler-özellikler ile toshiba u7763 serisinden aşağı kalmaz ve beklentim açısından hitachi 1800 serisi benim için daha uygun model olarak görünüyor.

Geri
Üst Alt