hitachi alvestel den aradılar, her iki model paneli v/a panel olduğunu söylediler.
hitachi alvestel den aradılar, her iki model paneli v/a panel olduğunu söylediler.
öyle yapacağım, vestel bayiye gidip bu üründen istedim satış yapmıyoruz dedi.hitachi al
N11 de sorun yaşamazsınız, Kutuyu açmadan ve hatta kargoyu teslim almadan evvel bana seriyi verirseniz ön kontrolünü yaparız gerekirse (Sorun var ise) iade edersiniz teslim almadanöyle yapacağım, vestel bayiye gidip bu üründen istedim satış yapmıyoruz dedi.
isteyin dedim, olmaz dediler. sadece vestel satabiliyorlarmış. kargo da ürünün zarar görmesi ve uğraşmak istemediğim için böyle bir yol denedim. bir de ürünün outlet-teşhir çıkması ile uğraşmak istemiyorum.
malumunuz, güven sorunu...
hb ve n11 gibi sitelerde ürün var ama güvenemiyorum.
İnceleme için çok teşekkür ederim. Sizin bu işi ne kadar ciddiyetle yaptığınızı DH forumlarında da fark etmiştim gerçekten doğru forum mantığını işleten palavradan uzak ender insanlardan birisiniz.
ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. tavsiyenize uyacağım. az çok gördüğüm paylaşılan yorum ve düşünceler-özellikler ile toshiba u7763 serisinden aşağı kalmaz ve beklentim açısından hitachi 1800 serisi benim için daha uygun model olarak görünüyor.N11 de sorun yaşamazsınız, Kutuyu açmadan ve hatta kargoyu teslim almadan evvel bana seriyi verirseniz ön kontrolünü yaparız gerekirse (Sorun var ise) iade edersiniz teslim almadan
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum azizim