Menü 4725 resmi eklermisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben yapsam düzelir mi ?MB130 v4-v5 Yeni Yazılım guncelleme denermisin
Menü 4725 resmi eklermisin
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben yapsam düzelir mi ?MB130 v4-v5 Yeni Yazılım guncelleme denermisin
Attigim linkte herşey var denemek lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben yapsam düzelir mi ?
Hangi link fiko hocamAttigim linkte herşey var denemek lazım
Mb130t kısmında güncel olanHangi link fiko hocam
Evet memc kapatılınca olur ama sende varmiydi?memc kapatmak işe yarıyor diyenler var düşünceniz nedir ?
Bilmiyorum ki nereden bakıcamEvet memc kapatılınca olur ama sende varmiydi?
Ekran ayarlarında çıkıyor mb130 da memc yok diye biliyorumBilmiyorum ki nereden bakıcam
Hayır öyle bir seçenek çıkmadı bir de toshibalar için 4 çekirdek var ana sadece 2 çekirdek çalışıyor deniyor bunları aktif hale getirme yolu var mı ?Ekran ayarlarında çıkıyor mb130 da memc yok diye biliyorum
Hayır yok, vestelde 4k tv Ler 4 çekirdek oalrak geçer derler ama toshibada genelde 2 görüyoruzHayır öyle bir seçenek çıkmadı bir de toshibalar için 4 çekirdek var ana sadece 2 çekirdek çalışıyor deniyor bunları aktif hale getirme yolu var mı ?
Şu titreme sorunu çözsem ekran gayet tatmin edici aslında chot panel çok da kötü değilmiş ana titreme can sıkıcı işte çözemedim bir türlü
Yani dediğinizi de yaptım hiçbir düzelme olmadı ben de panelden kaynaklı olduğu kanısına vardım zaten demek istediğim oydu fikoloji hocam mb130 serisi anakartı nemkadsr beğense de Chot panelde hiçbir etkisi olmadı belki Panda panelde bu durum böyle değildir ama Chot panel gerçekten göz zevkini bozuyor bu anlamda. Şimdi HKC panel mb230 anakartlı bir televizyon aldım HKC panelden umutluyum bakalımmotion flowu en yükseğe getiripndiğer ayarları ortads bırakın biraz düzelir sorun ana kartta değil panelde chot panel bende de aynı olay var. hızlı sahnelerde dalgalanıyor. özelikle karakterin yürüdüğü sahnelerde aşırı bozulma oluyor
hkc güzel sağ sol açıları biraz dar ama hızlı sahnelerde sorun yok bende 3 tane toshiba var panelleri chot hkc ve lg en çok lg panelden memnunumYani dediğinizi de yaptım hiçbir düzelme olmadı ben de panelden kaynaklı olduğu kanısına vardım zaten demek istediğim oydu fikoloji hocam mb130 serisi anakartı nemkadsr beğense de Chot panelde hiçbir etkisi olmadı belki Panda panelde bu durum böyle değildir ama Chot panel gerçekten göz zevkini bozuyor bu anlamda. Şimdi HKC panel mb230 anakartlı bir televizyon aldım HKC panelden umutluyum bakalım