hocam yan açı fotoları atabilir misiniz?
Eve geçince atayım hocam. Salonun oturma düzeyinden dolayı zaten hafif çapraz izliyoruz ve değişim yok. Özellikle baktım.
Tabi bu arada Black friday geliyor. Daha iyi kampanya kovaliyorum halen
hocam yan açı fotoları atabilir misiniz?
Benden de gelsin :-)hocam yan açı fotoları atabilir misiniz?
Fotoğraf aşırı kötü gerçekte bu kadar fark yok, açı olarak bir adım öncesi de gayet başarılı. Dün misafir vardı yandan nasıl dedim değişiklik fark etmedim dedi mesela. F/p ürün arıyorsanız regalin 49 inç 4k modeline bakın derim 7 binli olan.yan açı epey kötüymüş hocam.
Fotoğraf aşırı kötü gerçekte bu kadar fark yok, açı olarak bir adım öncesi de gayet başarılı. Dün misafir vardı yandan nasıl dedim değişiklik fark etmedim dedi mesela. F/p ürün arıyorsanız regalin 49 inç 4k modeline bakın derim 7 binli olan.
özellikle siyahlarda yan açı kötüymüş. samsungun bu paneli gerçekten kötü. 400-500 fazla verip daha iyi bir şey alınabilir.Benden de gelsin :-)
Hocam servis çağırıp kurduktan sonra nasıl iade ediyorsun ? oluyor mu öyle ya =)Bugün eski hdmi leri çıkarıp Amazon’dan aldığım hdmi 2.0 taktım hem tv ye hem de Ps4’e.
Yukarıda arkadaş çok birşey beklemeyin demişti, haklıymış aslında ama hiç farketmedi desem yalan olur. Daha doğrusu Ps4 de pek fark göremedim.
Ama kablonet kanallarında bariz fark var. Görüntü cam gibi oldu. Netflixde 4K denedim ve şunu söyleyeyim 4K yayın pek farketmedi, eski 5 yıllık kablodakinin aynısı sayılır ama hd yayında çok farketti. Ve sesler de daha iyi oldu. Açıkcası tvyi beğendim. Bu arada ekran kesinlikle va. Yandan görüntü az da olsa değişiyor.
İade etme sürem hala var. Ayın 22 sine kadar. Daha iyi bir fırsat çıkacak gibi olursa iade ederim. Ne bileyim black friday geliyor, uygun şeyler olabilir gibi. Haber veren olsa ne iyi olur
Hocam servis çağırıp kurduktan sonra nasıl iade ediyorsun ? oluyor mu öyle ya =)
Evet 30 gün iade var. Şunu sordunuz mu? Ambalaj açıldığı için geri ödeme de kesinti yapıyorlar mı?Hocam Amazon’la görüştüm teslim aldıktan 1 aya kadar iade edebileceğimi söyledi. 2 defa özellikle sordum.