Toshiba 32L2263DT

M Çevrimdışı

metagu

Aktif Üye
26 Şub 2021
136
Adem Helvacı Adem Helvacı Adem hocam videoda WXGA panel kullanıyor demiştiniz ancak burada hem üstündeki etiketinde 1080p yazıyor hem de servis menüsünde FHD panel yazılımı görünüyor. Sadece A101'in yanlış yazmış olması gibi bir durum yok yani daha karışık bir durum var. Karma panel üretim mi mevcut acaba?

IMG_20211204_002936bc124ff36b734d5c.jpg

IMG_20211206_202147.jpg

M Çevrimdışı

metagu

Aktif Üye
26 Şub 2021
136
Bir sıradan modeli böyle meşhur yapıldı. Vestel bile kanallara para verse bu kadar reklamını yapamazdı..
Siradan bir 32 inç. Diğerleri gibi.
Sıradan model değil hocam piyasada full hd 32" tv kalmadı. 2-3 sene önce olsa sıradan olurdu şimdi neredeyse bütün 32" ler hd ready. Teknolojide ileri gideceğimize geri gidiyoruz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,886
Sıradan model değil hocam piyasada full hd 32" tv kalmadı. 2-3 sene önce olsa sıradan olurdu şimdi neredeyse bütün 32" ler hd ready. Teknolojide ileri gideceğimize geri gidiyoruz.
Metagu bişey demiyorum. Doğru geri gidiyorlar.
Şuanda 8k lar var. Bu o TV yi üstün saymamiz yanlış olur sadece bunu düşünürsek. TV daha çok yükseltme yapar. Daha çok yükseltme görüntüde daha çok falso yapar. En önemli TV de o TV ye gelen kaynağı iyileştirmeleri lazım. Bunu yaparlarsa bu ilerleme olur gerçek anlamda

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Metagu bişey demiyorum. Doğru geri gidiyorlar.
Şuanda 8k lar var. Bu o TV yi üstün saymamiz yanlış olur sadece bunu düşünürsek. TV daha çok yükseltme yapar. Daha çok yükseltme görüntüde daha çok falso yapar. En önemli TV de o TV ye gelen kaynağı iyileştirmeleri lazım. Bunu yaparlarsa bu ilerleme olur gerçek anlamda
Kaynak zaten gelişmiş, biz fakiriz.
Alırsınız orjinal blu-ray, kaliteli bir oynatıcıyla izlersiniz.
Blu ray olmayan içeriklerde de iyi bir TV mecbur lazım.
Çünkü internet hızları yüksek değil.
Saniyede herkese yüzlerce megabyte aktarabilecek altyapı çok maliyetli.

R Çevrimdışı

ramaka

Yeni Üye
8 Ara 2021
9
24
A Ahmetc29 meraba hocam hayırlı olsun bizde yarın almayı düşünüyoruz da görüntü yan açılardan çok mu bozuluyor bide a101de mağazadan alırken kutuyu açtırmamız gerekir mi eve gelince kutuyu açtırmadan servis mi çağırmalıyım ilk kez tv alacaz ne zamandır da

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Adem hocam videoda WXGA panel kullanıyor demiştiniz ancak burada hem üstündeki etiketinde 1080p yazıyor hem de servis menüsünde FHD panel yazılımı görünüyor. Sadece A101'in yanlış yazmış olması gibi bir durum yok yani daha karışık bir durum var. Karma panel üretim mi mevcut acaba?
Ben zaten bir yanlışlık var diyorum lakin bu yanlışlık A101 tarafı mı yoksa diğer taraf mı bilemiyorum.

Ya baskıda hata var ya da kodlarda zira üründeki panel kodu 1366x768 -
Aynı üreticinin aynı klasmanda 2 paneli var.
Kodun sonunda 1 olan 1920x1080 - kodun sonunda 4 olan 1366x768

Servis arkadaşlardan teyit alırız yakın zamanda.

A Çevrimdışı

Ahmet29

Yeni Üye
14 May 2017
28
Ben zaten bir yanlışlık var diyorum lakin bu yanlışlık A101 tarafı mı yoksa diğer taraf mı bilemiyorum.

Ya baskıda hata var ya da kodlarda zira üründeki panel kodu 1366x768 -
Aynı üreticinin aynı klasmanda 2 paneli var.
Kodun sonunda 1 olan 1920x1080 - kodun sonunda 4 olan 1366x768

Servis arkadaşlardan teyit alırız yakın zamanda.
Hocam selamlar,cihazın full hd olduğunu başka türlü anlayamazmıyız? a101 mi yazıyor panel bilgilerini vestel değilmi? 1080p değilde 720 ise iade edeceğim ben hatta thh ye bile götürebilirim. Yani çakma markalar böyle şeylere tenezzül eder ama koca vestel toshiba böyle şeyler yapmaz gibi geliyor...

Ben full hd olduğuna neredeyse yüzde yüz eminim çok net görüntü elimde 720 cihazda var alakası yok ama yinede birşey diyemiyorum. sinyal 1080p geliyor tüm cihazlara. Varsa sizinde dene bir diyebileceğiniz deneyebilirim hocam.
tv33958928d5caa341.png
tv22e9474c96099310a.png
IMG_20211208_195731.jpg
IMG_20211208_195743.jpg

A Ahmetc29 meraba hocam hayırlı olsun bizde yarın almayı düşünüyoruz da görüntü yan açılardan çok mu bozuluyor bide a101de mağazadan alırken kutuyu açtırmamız gerekir mi eve gelince kutuyu açtırmadan servis mi çağırmalıyım ilk kez tv alacaz ne zamandır da
Teşekkürler.
VA panel olduğu için çok fazla yandan bozuluyor ama genelde 160 dereceye kadar filan bozulma yok. Çok yandan bakacaksanız tavsiye etmiyorum. Ips bakabilirsiniz. A101de açmadım ben eve geldim kendim kurdum, bir sorun olursa servis sorunsuz ilgileniyormuş (kırık çıkarsa vs)

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Ahmet29

Yeni Üye
14 May 2017
28
A Ahmetc29 hocam kutuyu servis açmazsa garanti dışı kalıyormuş filan yazıyordu internette de
Hocam vestel servis açabilirsiniz fatura tarihinden başlar dedi. Yinede bir sorun servise isterseniz şehrinizdeki servise,, genelde sunny vs ücretli kurulum yapıyor hatta kurulum yapmazsak garanti başlamaz diye tehdit bile ediyor :)

R Çevrimdışı

ramaka

Yeni Üye
8 Ara 2021
9
24
A Ahmetc29 o zaman şöyle mi yapalım a 101 den kutuyu açtırmadan alıp eve gelip vestel servisini mi arayalım ürün eğer kırık vs çıkarsa taşırken siz kırdınız gibi bir durum oluşmaz demi

A Çevrimdışı

Ahmet29

Yeni Üye
14 May 2017
28
A Ahmetc29 o zaman şöyle mi yapalım a 101 den kutuyu açtırmadan alıp eve gelip vestel servisini mi arayalım ürün eğer kırık vs çıkarsa taşırken siz kırdınız gibi bir durum oluşmaz demi
Aklın yolu bir, hatta evden çıkmadan bile arayabilirsiniz servisi ,tv alacağım bir sorun olurmu vs diye.daha sonra tvyi satın alırsınız

CnB1981 Çevrimdışı

CnB1981 

Aktif Üye
4 Nis 2019
82
42
Selamlar, bu cihaz monitor olarak iş görür mü? Uzaktan çalıştığımız için gün içerisinde en az 5-6 saat bakmak durumunda kalacağım, gözlerine yazık derseniz hiç ilişmeyeyim yoksa bir tane bende almayı düşünüyorum, sağlıcakla kalın.

E Çevrimdışı

Erdem Ekiz

Yeni Üye
19 Şub 2021
13
40
Ben aldım arkadaşlar az önce kurdum. Bilmem iyimi ettim:) görüntü çok net , diğer 32ler gibi çakma fullhd değil.(garip markalar) birçok 32(axen awox vs) zaten max 720p onlarla karşılaştırma yapmıyorum çok net kalite farkı var.smartida yeterli stabilitede çalışıyor hatta toshiba android alsam mı diye düşünüyordum. Android boxlarimda var. Onlardan stabil çalışıyor ilginç.
Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
Hocam wifi çekimi nasıl ? İnternetten film izlediğinizde donma yapıyor mu?

Bende aldım. Cihazı servise kurduracağım. Elektronik konusunda pek şanslı sayılmam.
Servisle konuştum biz açalım diyorlar...

İstanbul Kartal bölgesindeki servis 80 lira istedi kurulumuna

Hocam selamlar,cihazın full hd olduğunu başka türlü anlayamazmıyız? a101 mi yazıyor panel bilgilerini vestel değilmi? 1080p değilde 720 ise iade edeceğim ben hatta thh ye bile götürebilirim. Yani çakma markalar böyle şeylere tenezzül eder ama koca vestel toshiba böyle şeyler yapmaz gibi geliyor...

Ben full hd olduğuna neredeyse yüzde yüz eminim çok net görüntü elimde 720 cihazda var alakası yok ama yinede birşey diyemiyorum. sinyal 1080p geliyor tüm cihazlara. Varsa sizinde dene bir diyebileceğiniz deneyebilirim hocam.
tv33958928d5caa341.png
tv22e9474c96099310a.png
IMG_20211208_195731.jpg
IMG_20211208_195743.jpg

Teşekkürler.
VA panel olduğu için çok fazla yandan bozuluyor ama genelde 160 dereceye kadar filan bozulma yok. Çok yandan bakacaksanız tavsiye etmiyorum. Ips bakabilirsiniz. A101de açmadım ben eve geldim kendim kurdum, bir sorun olursa servis sorunsuz ilgileniyormuş (kırık çıkarsa vs)
Ahmet hocam bilgiler için teşekkürler. Ses kalitesi için de bir yorum yaparsanız iyi olur. Müşteri hizmetleri 2*6w dedi. Yeterli mi?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt