Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: Toshiba 140cm 55U6763DAT Smart UHD Led TV A101 Geliyor
Selamlar Azizim;
Albani Can'dır diyorum zira sevgili Albani'nin adı da CAN dır :jeo:
Can abime sevgi saygı ve selamlarımı iletip onun da kulaklarını çınlatayım kısa sürse de zamanında bazı konularda atışmışlığımız vardır. uzun süren telefon konuşmalarımızdan kulaklarım yanmıştı :jeo:
Asla inkar edilemeyecek tek gerçek ise panel dünyasında bir duayen olduğudur :
Can abimizin de kulaklarını çınlattıktan sonra sizin konuya gelelim.
Ne zaman ne istiyorsanız sorabilirsiniz azizim içiniz rahat olsun o konuda.
Listenizdeki ürünlere siz haklı olarak TV, Ben ise PANEL olarak bakıyorum.
Bu anlamda LG panelli HDR siz ve PİXELLENCE desteği olmayan TOSHİBA TV yi istemesem de sizin kullanım koşullarınız gereği eliyorum.
55UD8800 TV de ise SAMSUNG ve LG olmak üzere iki panel ile de üretim olması, HDR desteğinin olmaması ve smr değerini sizin koşullarınıza göre düşük bulmam nedeniyle yine eledim.
Bilinen SAMSUNG panel kullanması ve yazılım konusundaki stabilitesini biliyor olmam nedeniyle her ne kadar smr değeri kısmen düşük kalsa da bu listede yine de PHILIPS ön plana çıkıyor azizim :
slayttan' Alıntı:Sn. Ado,
eskiden bir albani üstadımız vardı, artık emekliye ayrıldı
Şimdi sizden ricada bulunacağız izninizle,
muadil ürünler olarak, üçü arasında hangisi en iyi acaba ?
https://resim.tavsiyeforumu.com/images/cfb920f18a33818d34610215ca778263.png
toshiba en ucuz : 2,900 TL
philips en ucuz : 3,200 TL
vestel en ucuz : 3,500 TL
tüm özelliklere buradan bakılabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aşağıda belirttiğim özellik philips de var.
Ancak toshiba da da var ise veya benzeri özellik de olabilir, düşünmeden fiyat/performans olarak mantıklı görünür.
Pixel Plus Ultra HD Engine
ya da
naturel motion
pixel plus real motion
bu arada mevcut tv'm (tohiba 55sv685) bilen bilir.
ama tek eksik motion konusu, (yani kamera sağ sol yaparken ani hareketlerde, arkasında gölge, tarama izi bırakıyor.
ama phlipslerdeki şu motion özellikleri ile yağ gibi kayıyor. (sabun efekti deniyor sanırım)
desteğinizi rica ederim.
Tşk.
Selamlar Azizim;
Albani Can'dır diyorum zira sevgili Albani'nin adı da CAN dır :jeo:
Can abime sevgi saygı ve selamlarımı iletip onun da kulaklarını çınlatayım kısa sürse de zamanında bazı konularda atışmışlığımız vardır. uzun süren telefon konuşmalarımızdan kulaklarım yanmıştı :jeo:
Asla inkar edilemeyecek tek gerçek ise panel dünyasında bir duayen olduğudur :
Can abimizin de kulaklarını çınlattıktan sonra sizin konuya gelelim.
Ne zaman ne istiyorsanız sorabilirsiniz azizim içiniz rahat olsun o konuda.
Listenizdeki ürünlere siz haklı olarak TV, Ben ise PANEL olarak bakıyorum.
Bu anlamda LG panelli HDR siz ve PİXELLENCE desteği olmayan TOSHİBA TV yi istemesem de sizin kullanım koşullarınız gereği eliyorum.
55UD8800 TV de ise SAMSUNG ve LG olmak üzere iki panel ile de üretim olması, HDR desteğinin olmaması ve smr değerini sizin koşullarınıza göre düşük bulmam nedeniyle yine eledim.
Bilinen SAMSUNG panel kullanması ve yazılım konusundaki stabilitesini biliyor olmam nedeniyle her ne kadar smr değeri kısmen düşük kalsa da bu listede yine de PHILIPS ön plana çıkıyor azizim :