Toshiba 140cm 55U6763DAT Smart UHD Led TV A101 Geliyor

A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45
Cvp: Toshiba 140cm 55U66763DAT Smart UHD Led TV A101 Geliyor

Hocam bugün satışa sunulmuş. Ne düşünüyorsunuz TV hakkında detaylar daha gelmedi. Tavsiye ediyor musunuz? Bu fiyata başka bir tavsiyeniz olur mu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

arifakinti' Alıntı:
Hocam bugün satışa sunulmuş. Ne düşünüyorsunuz TV hakkında detaylar daha gelmedi. Tavsiye ediyor musunuz? Bu fiyata başka bir tavsiyeniz olur mu?

:ok:

DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART 1 SCART 
HDMI IN 4 HDMI
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT 
INTERNAL SUBWOOFER 
USB 3 USB 
PIXELLENCE YOK
SOUND DTS TruSurround+DTS HD 
USB SUPPORT JPEG+MP3+VIDEO 
USB CLONNING VAR 
ETHERNET VAR
100Hz YOK 
MEMC VAR
HDR YOK
DLNA/AVS VAR(AVS) 
WIRELESS_DISPLAY VAR 
POWER SAVE MODE VAR+ERP 
FRANSAT YOK 
HBBTV VAR 
ORF YOK 
PORTAL VDT 
OPEN BROWSER VAR 
NETFLIX VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR

A Çevrimdışı

arifakinti

Yeni Üye
8 Şub 2018
45

Ado' Alıntı:
arifakinti' Alıntı:

:ok:

DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART 1 SCART 
HDMI IN 4 HDMI
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT 
INTERNAL SUBWOOFER 
USB 3 USB 
PIXELLENCE YOK
SOUND DTS TruSurround+DTS HD 
USB SUPPORT JPEG+MP3+VIDEO 
USB CLONNING VAR 
ETHERNET VAR
100Hz YOK 
MEMC VAR
HDR YOK
DLNA/AVS VAR(AVS) 
WIRELESS_DISPLAY VAR 
POWER SAVE MODE VAR+ERP 
FRANSAT YOK 
HBBTV VAR 
ORF YOK 
PORTAL VDT 
OPEN BROWSER VAR 
NETFLIX VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR
 Yani tavsiye ediyorsunuz hocam :lamer:
Buda aklıma girmişti de https://www.hepsiburada.com/vestel-55ua8300-55-140-ekran-4k-ultra-hd-smr-1000-hz-dahili-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVVES55UA8300?magaza=Itech%20teknoloji

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

arifakinti' Alıntı:
 Yani tavsiye ediyorsunuz hocam :lamer:
Buda aklıma girmişti de https://www.hepsiburada.com/vestel-55ua8300-55-140-ekran-4k-ultra-hd-smr-1000-hz-dahili-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVVES55UA8300?magaza=Itech%20teknoloji

Belirttiğiniz modelde bu ürüne karşı daha üstün tutulabilecek bir şey göremedim, Ürün güzel (Sizin belirttiğiniz) Ancak fiyat kıyaslaması yaparak karar vermeniz makul olur düşüncesindeyim :ok:

Ayrıca bahsi geçen konu başlığındaki üründe şu an tüm üretimlerin LG panel ile yapıldığı kesin iken, Belirttiğiniz modelde SAMSUNG ve LG olmak üzere bir kaç ayrı üretim var, hangisinin size denk geleceği konusundaki muamma, karşılaşacağınız renk kalitesi ile ilgili ister istemez bir soru işareti de oluşturuyor kafaşarda :ok:

F Çevrimdışı

Fatihcan

Yeni Üye
6 Mar 2018
22
Cvp: Toshiba 140cm 55U6763DAT Smart UHD Led TV A101 Geliyor

Öncelikle  emegi  gecen tüm arkadaslara  tskler..internette  gezerken  bu tv  icin  formunuza rastladim ve  kayit  oldum..ve  bircok sorunun  cvbini  gördüm..gercekten emeginize saglik  allah  raziolsun...
 Bu  bahsettiginiz  tvden alan  arkadaslarimiz oldumu  ve  memnun  kaldinizmi...bu  üründen  bende  almak  istiyorum..bu ürünü vestel disbitörlügünümü yapiyor yoksa birebir kendi üretimi mi acaba...ayrica  sizden  ricam aldigima pisman  olurmuyum...8 marttaki satisa sunulacak olan ürüne talibim kesin  karari bu urune verdim..beklentime  degermi lütfen  yardimci  olurmusunuz..tskler 

55u6763 dat toshiba.???

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Fatihcan' Alıntı:
Öncelikle  emegi  gecen tüm arkadaslara  tskler..internette  gezerken  bu tv  icin  formunuza rastladim ve  kayit  oldum..ve  bircok sorunun  cvbini  gördüm..gercekten emeginize saglik  allah  raziolsun...
 Bu  bahsettiginiz  tvden alan  arkadaslarimiz oldumu  ve  memnun  kaldinizmi...bu  üründen  bende  almak  istiyorum..bu ürünü vestel disbitörlügünümü yapiyor yoksa birebir kendi üretimi mi acaba...ayrica  sizden  ricam aldigima pisman  olurmuyum...8 marttaki satisa sunulacak olan ürüne talibim kesin  karari bu urune verdim..beklentime  degermi lütfen  yardimci  olurmusunuz..tskler 

55u6763 dat toshiba.???

VESTEL hiç bir marka için distribütörlük yapmıyor azizim, Aksine distirbütör mantığı ile hareket edenler üretim yaptırmak için VESTEL in kapısını çalıyorlar.

Bu TV tam anlamı ile VESTEL kalitesi ve VESTEL üretimindedir.
Yetkili Servis desteği VESTEL tarafından verilmektedir.
İncelemelerini yaptık kesinlikle gözü kapalı alabileceğiniz bir üründür eğer kullanıcı profilinize uygun ise :ok:

F Çevrimdışı

Fatihcan

Yeni Üye
6 Mar 2018
22

Ado' Alıntı:
Fatihcan' Alıntı:

55u6763 dat toshiba.???

VESTEL hiç bir marka için distribütörlük yapmıyor azizim, Aksine distirbütör mantığı ile hareket edenler üretim yaptırmak için VESTEL in kapısını çalıyorlar.

Bu TV tam anlamı ile VESTEL kalitesi ve VESTEL üretimindedir.
Yetkili Servis desteği VESTEL tarafından verilmektedir.
İncelemelerini yaptık kesinlikle gözü kapalı alabileceğiniz bir üründür eğer kullanıcı profilinize uygun ise :ok:

F Çevrimdışı

Fatihcan

Yeni Üye
6 Mar 2018
22
Tesekkur  ederim alakaniz icin... paneli  LG  okudugum  kadariyla sizi fazla  soru yagmuruna  tutmayalim..kismetse  alacaz bakalim..sözkonusu tv bu fiata   bu  özellik  güzel diyosunuz...ayrica  ayni  özelliklerde vestele  hic  bakmadik  onuda degerlendirmelimiyiz sizce hocam???  Malum bu özellikteki vestel tv arastirmalarinizdan bir link paylasirmisiniz  lütfen.. gönül rahat etsin amaciyla    simdiden tsk ederim

M Çevrimdışı

Mrtdgl

Yeni Üye
3 Ocak 2018
6
Ado hocam. Bende A101 den bu modeli almak istiyorum, Seri nosunu yollasam kontrol edermisiniz. IPS olsun istiyorum, riske atmayayim, 2900 TL iyi fiyat sanırım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Mrtdgl' Alıntı:
Ado hocam. Bende A101 den bu modeli almak istiyorum, Seri nosunu yollasam kontrol edermisiniz. IPS olsun istiyorum, riske atmayayim, 2900 TL iyi fiyat sanırım.

Gönder gelsin azizim :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Fatihcan' Alıntı:
Tesekkur  ederim alakaniz icin... paneli  LG  okudugum  kadariyla sizi fazla  soru yagmuruna  tutmayalim..kismetse  alacaz bakalim..sözkonusu tv bu fiata   bu  özellik  güzel diyosunuz...ayrica  ayni  özelliklerde vestele  hic  bakmadik  onuda degerlendirmelimiyiz sizce hocam???  Malum bu özellikteki vestel tv arastirmalarinizdan bir link paylasirmisiniz  lütfen.. gönül rahat etsin amaciyla    simdiden tsk ederim

Ne ben link paylaşayım ne de sizin kafanız karışsın. Bana güvenin aynı koşullarda önünde VESTEL yazarsa en az 200TL fazla ödeyeceksiniz :ok:

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bende merak ettim şimdi. Ado hocam mümkünse eğer .....

IMG_20180227_141830.jpg

F Çevrimdışı

Fatihcan

Yeni Üye
6 Mar 2018
22

Ado' Alıntı:
Fatihcan' Alıntı:

Ne ben link paylaşayım ne de sizin kafanız karışsın. Bana güvenin aynı koşullarda önünde VESTEL yazarsa en az 200TL fazla ödeyeceksiniz :ok:
  Gercekten cok tessekkur  ederim...şimdi  daha cok rahatladim  ve  memnun  kaldim..emegine saygim var  cok  saol hocam...eger mumkun olursa tv nin  paylasimini  yaparim inşallah ..

Geri
Üst Alt