TMO 5 Litre Ayçiçek Yağı Harika Fİyat

Bu iş bilmezlere para verilmez. Halen hazırlık aşamasında 1 haftadır. Meraktan denemek üçin almıştım. Bu fiyata market yağı alırımda yine bunları beklemem hocam. Az evvel iptal ettim. 1 hafta bekletilir mi ne saçma!!!
Kesinlikle.
Siparişi olan arkadaşlar iptal etmesini öneririm.

Ben de almayı düşünüyordum,bu yapılanları görünce vazgeçtim.Marketlere bakarız artık. :ok

Gelirse haberdar edin ona göre sipariş versinler

ADF9F9F0-F93B-4391-854D-9C44126A0797.jpg

Saat 15.00 sularında kargomuz geldi. Fotoğrafı da şimdi çektim. Hazırlık aşamasında yazan kısımda sipariş teslim edildi yazıyor bu sürece kadar hazırlık aşamasında yazıyordu. Gelmesi sürpriz oldu. :)

Ekleme yapayım; konuyu açan, ürünle ilgili bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim. Lezzetine bakacağız artık zamanla da. :)

Saat 15.00 sularında kargomuz geldi. Fotoğrafı da şimdi çektim. Hazırlık aşamasında yazan kısımda sipariş teslim edildi yazıyor bu sürece kadar hazırlık aşamasında yazıyordu. Gelmesi sürpriz oldu. :)

Ekleme yapayım; konuyu açan, ürünle ilgili bilgi paylaşan herkese teşekkür ederim. Lezzetine bakacağız artık zamanla da. :)

Bizi adamdan saymamışlar demekki ki s.kine takan olmadi 1 hafta.

Afiyet olsun...

Bizi adamdan saymamışlar demekki ki s.kine takan olmadi 1 hafta.

Afiyet olsun...
Teşekkürler hocam. Ankara’dan göndermişler ben de Konya’dayım şu an. Belki sizin kargo da yola çıkmıştır bir yerlerde geziyordur.

Teşekkürler hocam. Ankara’dan göndermişler ben de Konya’dayım şu an. Belki sizin kargo da yola çıkmıştır bir yerlerde geziyordur.
Benim evim o gönderim yaptıkları yere yarın saat mesafededir. 1 hafta oyaladılar. Liyakatsız adamların yaptığı iş bu kadar olur. Almak hataydı benim için, bir daha asla…

Benim evim o gönderim yaptıkları yere yarın saat mesafededir. 1 hafta oyaladılar. Liyakatsız adamların yaptığı iş bu kadar olur. Almak hataydı benim için, bir daha asla…
Bende kargo sürecinde sorun yaşamadım hemen geldi

Aynı yağı bugün tarım kredi kooperatifinde gördüm orada da satış başlamış fiyatı 102 TL.

Bu yağı alanlar memnun mu acaba? Yorumlarınızı bekleriz.

Üretici bilgisi Trakya birlik piyasadaki adıyla biryağ. Trakya birlik büyük ve sektörün önemli bir yağ üreticisidir.

6 adet daha aldım

Geri
Üst Alt