Tavsiye ederim alınŞubat ayı başına kadar fiyatları artmaz ve kampanya devam ederse,ayın 1.de maaşımı alınca 2 kutu da ben alacağım.
Hangi marketteMarketlerde de aynı fiyattan satılıyor arkadaşlar, neden kargo felan uğraşıyorsunuz ki ? ?
3 gündür hazırlık aşamasında bizimkisi Şaşırmadım bakkalların böyle yaptığına. Herkes fırsatçı. Zaten devletin buna izin vermeme dirayeti olsa yağ fiyatları ve diğer ürünler bu kadar uçmazdı. Marketleri denetleyen zabıtalar gördüm YouTube’ta. Onlara sormak isterdim Enerji şirketlerinin, Doğalgaz şirketlerinin fiyatlarıyla ilgilenmeyip burada neyin showunu yapıyorlar? Tarım Kredi marketi bu marketlerden ucuz mu? Ucuzsa neden halk halen orada kuyruk yapmıyor? Bulunduğum yerde var ama çol bir kalabalığı yok,fiyat bakmaya girdim hiçbir farkı yok. Dertleri halkı o marketlere yöneltmek mi anlayamadım.
Ben Carrefoursa, Migros, Şok v.s marketlerdeki yağları diyorum hocam.Hangi markette
Benim oturdugum yerde hiç biri yok malesef ekmek almaya arabayla gidiliyorBen Carrefoursa, Migros, Şok v.s marketlerdeki yağları diyorum hocam.
Yıllardır tarımkrediden alırdım yagı fiyat farkı ucurum olursa onlarıda deneyebilirimBimin yağına devam ?
Bim kaşarı çok lezzetli sanırım 39 liraydı. İnandıramazsınız, bende Bim kasiyerine çemkiren vatandaşla tartışmıştım. Ülkedeki fahiş fiyatların sorumlusu liderleri gibi marketler olarak görüyorlar.Bugün migrostan içim kaşar peynir 700 gr aldım, 58 lira. Tarım kredide 700 gr kaşar peynir kaç lira. En son baktığımda 70 liraydı. Aldım fiyatını görünce geri bıraktım. Yaşlı amcanın biri bırakma en ucuz burada dedi. Dışarıda kaç lira biliyor musunun diye sordum bilmem ben, buradan ucuz değildir dedi. Dışarıda 60 liraya var buraya 50 diye geldim sapıtmış bunlar da dedim inanamadı adam. Demek istediğim zor yani.
bende Tarım Kredi marketlerinde ayçiçek yağından başka ucuz birşeye rastlamadım.oda her zaman değil,bazen kampanya yapıyorlar3 gündür hazırlık aşamasında bizimkisi Şaşırmadım bakkalların böyle yaptığına. Herkes fırsatçı. Zaten devletin buna izin vermeme dirayeti olsa yağ fiyatları ve diğer ürünler bu kadar uçmazdı. Marketleri denetleyen zabıtalar gördüm YouTube’ta. Onlara sormak isterdim Enerji şirketlerinin, Doğalgaz şirketlerinin fiyatlarıyla ilgilenmeyip burada neyin showunu yapıyorlar? Tarım Kredi marketi bu marketlerden ucuz mu? Ucuzsa neden halk halen orada kuyruk yapmıyor? Bulunduğum yerde var ama çol bir kalabalığı yok,fiyat bakmaya girdim hiçbir farkı yok. Dertleri halkı o marketlere yöneltmek mi anlayamadım.
Tarımkredide yagda pahalandı artık piyasaya görebende Tarım Kredi marketlerinde ayçiçek yağından başka ucuz birşeye rastlamadım.oda her zaman değil,bazen kampanya yapıyorlar
halkın çoğu bu marketlerden haberi yok. benimde oturduğum eve 50 metre yakında yeni açıldığından ve yakınımın tavsiyesiyle farkettim. bu yüzden bakkalcılar bu fırsatı değerlendiriyorlar
Bu iş bilmezlere para verilmez. Halen hazırlık aşamasında 1 haftadır. Meraktan denemek üçin almıştım. Bu fiyata market yağı alırımda yine bunları beklemem hocam. Az evvel iptal ettim. 1 hafta bekletilir mi ne saçma!!!Salı gününe kadar beklerim, kargoya verilmezse iptal edeceğim.