Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazen kendimizi çok haklı görüyoruz ama haklı değilsin hacı abi
Şikayet falanda gereksiz adam birşey dememiş yani şikayet etsende etmesende birşey değiştirmez he düzgün cevap verseydi güzel olmazmıydı olurdu tabi ama senin yazdığında garip gelmiştir adama düşün yüzlerce bu şekil mesaj alıyorsa adam onlarla mı uğraşsın para kazanmak için ilan açmış fatura garanti sor tabi ama seyyar bilişimdi ekmek yiyelim biraz yersiz samimiyet oluşturmuş o da buna yersiz bir cevap vermiş konu açılacak bir rezalet yok rezalet puanım 0 bu konuya kendini geliştir üslubunu geliştir şikayet etmen gereken kişi asgari ücretten daha az maaşla seni çalıştıran kişi sen ezildikçe kendine bunu reva gördükçe ezmeye çalışan çok olacaktır.
Satıcı size bir terbiyesizlik yapmamış, siz bir teklifte bulunmuşsunuz oda teklifi geri çevirmiş. kaldıki satıcıya mesaj attığınız e ticaret sitesinin kuralları belli, satın almak istediğiniz ürün için ödeme yaparsınız, ödeme havuza alınır satıcı ürünü kargolar, ürünü teslim aldığınızda para satıcıya aktarılır. Sizin satıcıya beraber ekmek yiyelim demeniz satıcıda gittigidiyor dışında bir alışveriş teklifi gibi olmuş. Örneğin zebramo uygulamasında site dışı alışveriş ile ilgili mesaj atan alıcı ve satıcılar uyarı alıyor, tekrarı halinde üyelik silinebiliyor.
şimdi ddr2 ram sıfırını bulamazsın piyasada sıfırı yok kalmadı zaten ram bu sıfırı ikinci eli fark etmez kolay kolay bozulmaz bu işi yapan bunu bilir lazımsa alırsın kullanırsın yada satarsın sıfır diye aldım fatura yok kutu yok de ee sonra dalga geçer sizinle tanışalım beraber ekmek yiyelim bende seyyar bilişimciyim de adama dalga geçer gibi ben olsam bende engellerim sorunlu müşteri imajı çizmişsin sıfır ddr2 ram ahaaa iş yapacaksan sıfır muhabbetine girmeyecektin adamla para kazanmak ek iş dersen bit pazarı hurda pazarı her şehirde vardır belli günlerde kurulur oraya git ikinci el ekranı kırık dokunmatik çatlak değişik model markalarda cep telefonları uygun fiyatlı denk geliyor pc anakart ram laptop elektronik mekanik ne ararsan orda var al tamir et sat
Öncelikle Bilgilendirme ve yorum yaptığın için teşekkür ederim şöyleki
1.Satıcı Sıfır garantili yazmış bende emin olmak istedim.
2.Remlerde 2.ele bulaşılmaz ben n11 den aldım sıfır kutulu garantili yazmış rem geldi elime fatura yok kutu yok kıytırık poşet kağıda sarıp yollamış ha görüntü verdimi evet ama yüzde yüz çalıştığı söylenemez remler kendini format atarken kanıtlar o 2 gb remi bir kasaya takıp format atmayı denedim problemli çıktı.
3.Bit pazarı bizim hatayda varmı bilgim yok bizim burda hatayda doğru düzgün hiçbişey yok herşey şehir dışından en yakında adanadan gelmekte.
Şikayet falanda gereksiz adam birşey dememiş yani şikayet etsende etmesende birşey değiştirmez he düzgün cevap verseydi güzel olmazmıydı olurdu tabi ama senin yazdığında garip gelmiştir adama düşün yüzlerce bu şekil mesaj alıyorsa adam onlarla mı uğraşsın para kazanmak için ilan açmış fatura garanti sor tabi ama seyyar bilişimdi ekmek yiyelim biraz yersiz samimiyet oluşturmuş o da buna yersiz bir cevap vermiş konu açılacak bir rezalet yok rezalet puanım 0 bu konuya kendini geliştir üslubunu geliştir şikayet etmen gereken kişi asgari ücretten daha az maaşla seni çalıştıran kişi sen ezildikçe kendine bunu reva gördükçe ezmeye çalışan çok olacaktır.
Yorumun için teşekkür ederim abi şikayet gereksiz değil uyarı alınır kulağı çekilir az buçuk müşteri hizmetlerinden daha önce hepsi burada da bir problem yaşadım gene bunun gibi terbiyesiz ukala bir satıcı ile müşteri hizmetlerini aradım 1
Yorumun için teşekkür ederim abi şikayet gereksiz değil uyarı alınır kulağı çekilir az buçuk müşteri hizmetlerinden daha önce hepsi burada da bir problem yaşadım gene bunun gibi terbiyesiz ukala bir satıcı ile müşteri hizmetlerini aradım 1 saat kalmadan işim çözüldü satıcıda yok oldu göremedim.
“Ekmek yiyelim birlikte” cümlesiyerine daha başka bir Cümle kurmuş olsaydın bu denli bir etki-tepki almazdın diye düşünüyorum. Elbette hırsın olsun para kazanmak için ama daha saniyeler geçirip birisyle tabışınca direk ekmek muhabbeti yapma derim ?
“Ekmek yiyelim birlikte” cümlesiyerine daha başka bir Cümle kurmuş olsaydın bu denli bir etki-tepki almazdın diye düşünüyorum. Elbette hırsın olsun para kazanmak için ama daha saniyeler geçirip birisyle tabışınca direk ekmek muhabbeti yapma derim ?
Çalıntımı bit pazarında satılanlar
Mesela 2000 wolt 150 tl ufo 2 tanesi 50 tl miş?
Bu kadar düşen fiyat çalıntı şübhesi yokmu?
Çalıntı mallardan satılanla alınan para hayır olur mu???
Çalıntı mal zaten anlaşılır, örneğin Pendik Kurtköy de bir çok site var bunların çoğunluğu lüks daire ve villadan oluşuyor. Buralara bakan kapıcı ve temizliğe giden yardımcılar oluyor, bu evlerde yaşayanlar kullanmadıkları eşyaları yanlarında çalışanlara yada kapicilara veriyor, onlarda ikinci el yada hurdacilara. Bu şekilde ürün toplayıp bit pazarlarinda satan çok insan var, çalıntı mal yokmudur illa ki vardır. Sadece bit pazarlarinda değil hurdacilarda bile çok değerli malzemeler olabiliyor yada fiyatınin 4/1'ine hatta bedava fiyata alabileceğiniz ürünler. Kendim i5 işlemcili haier marka ekranı olmayan bir laptop aldım mesela hurdacidan 4yil önce 8tl ye! Kendi laptobumun adaptörü ile denedim çalışıyor, hdmı ile TV'ye bağladım görüntü falan var. Bir müddet kullandım TV'ye bağlı olarak, sonrasında sattım. Çalıntı mala kesinlikle karşıyım ama bit pazarlarındaki her ürün çalıntı değil, o insanlar oraya bir pazar yeri ödüyor, her hafta aynı yerde aynı tezgahı açıyorlar.
Bir pazarlarinda ürün alırken hep şuna dikkat etmisimdir eğer piyasa ile aynı fiyata satılıyor ise almazdim, çünkü bir ürünün gerçek değerini bilen kişilerde çalıntı ürün olma olasılığı çok yüksektir.
Bazen şöylede oluyor, örneğin kablosuz bir klavyeniz var, taşınma esnasında alıcı göz kayboldu, letgo, sahibinden vs. Bulamadınız yada buldunuz ama çok pahalı, bu tür pazarlarda karşınıza çıkabiliyor.
Tuzla bit pazarı. İstanbulda oluğum dönem çok giderdim. video bu pazar çekilmiş,değişmedi ise tuzla tepe ören ve yeni devlet hastanesi yanında olmak üzere iki ayrı pazar kuruluyor.
Kaldımı 500 Tl aylıktan ay sonuna kadar gel geçin 500 tl ile
Belki çoğunuz bana kızacak hala emeğini ucuza satıyorsun kendini ezdiriyorsun ama her yere iş başvurusu yaptım bir yerden haber çıkar çıkmaz aklımda güzel projeler var Adem Helvacı bilir o projeleri
Tuzla bit pazarı. İstanbulda oluğum dönem çok giderdim. video bu pazar çekilmiş,değişmedi ise tuzla tepe ören ve yeni devlet hastanesi yanında olmak üzere iki ayrı pazar kuruluyor.
Bu pazar kontrole açık bir pazar. Emniyet ve mağdurlar buraya gelip çalıntı varsa tespit edebilirler. Burada genellikle ikinci el eşya satılır ve bunun da bir piyasası vardır. O piyasa fiyatından mal alınır ve satılır.
Bu pazar kontrole açık bir pazar. Emniyet ve mağdurlar buraya gelip çalıntı varsa tespit edebilirler. Burada genellikle ikinci el eşya satılır ve bunun da bir piyasası vardır. O piyasa fiyatından mal alınır ve satılır.
Normalde bit pazarı dolaşmak uygun fiyata almak tamam.
Çalınmayan zenginlerin çöpünden çıkan tamam.
Nerden bilececek mağdur? emniyette bütün ürünleri inceleyecek mi?