Terbiyesiz Satıcı.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Arkadaşlar selam bildiğiniz üzere bende bir kaç meslek birden bulanmakta tamir sağlık gıda gitti gidiyordan bir satıcıya ürün sordum vede bir teklifte bulundum şu mesaja bakarmısınız allah için terbiyesizlik ukala diz boyu terbiyesizler bide mesaj atmamı engellemişler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

by.png

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hocam adama neden teklifte bulunuyorsunuz ki? Aydınlanmak için sordum

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
by26783d446938dfac4.png
Yazdığım yanıt ama ne hikmetse engel atmışlar

by3.png
Engel atmışlar.

Hocam adama neden teklifte bulunuyorsunuz ki? Aydınlanmak için sordum
Sevgili kardeşim bizim insanımız çok ama çok sabırsız gitti gidiyordan mesaj atılınca çok geç dönüyorlar bakın ben temmuzda sabah mesaj atmışım adam tenezzül edip akşama cevap verdi böyle kabaca bir cevaba ne gerek duydu anlamış değilim.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
@ibrahimykr Teklifte bulunma sebebim whatsap irtibat no olması çünkü bir çok markanın bir çok modeli ve de serisi var whatsaptan daha hızlı ilerler daha çok iş yaparız diye düşündüm.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Anlamadığım nokta şu; neden beraber iş yapmak istediniz ben onu öğrenmek istemiştim

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Anlamadığım nokta şu; neden beraber iş yapmak istediniz ben onu öğrenmek istemiştim
Yukarda yazdığım gibi bir çok markanın bir çok modeli ve serisi var whatsaptan görüşüp fotoğraf atıp daha hızlı ilerlemek amaçlı çünkü benim müşterilerin hepsi sabırsız bir ilaç ister eczaneden adam saatlerce telefon trafiğine tutar beni sanki tek işim oymuş gibi.

Ne demek hocam bu? :bilmiyom

Öğrenmiş olduk teşekkür ederim
Rica ederim güzel kardeşim.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yukarda yazdığım gibi bir çok markanın bir çok modeli ve serisi var whatsaptan görüşüp fotoğraf atıp daha hızlı ilerlemek amaçlı çünkü benim müşterilerin hepsi sabırsız bir ilaç ister eczaneden adam saatlerce telefon trafiğine tutar beni sanki tek işim oymuş gibi.

Rica ederim güzel kardeşim.
Koro hırsına, emeğine hayranım başarılar

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yani illa diyimmi emeğini mecbur kaldığı için ucuza satan vede evine 3 apartman yakın olduğu ECZANEDE çok düşük maaş alıp sigortasız yemeksiz ve mecburiyetten ek iş olarak yapan kişidir seyyar bilişimci:hihi

Koro hırsına, emeğine hayranım başarılar
Sen 1200 Tl maaşla çalışırsan sigortasız yemeksiz hakkın yenirse ek iş yapmaya mecbur kalırsan mecburen hırs olacak girişimcilik olacak iş gelmesini beklemiyorum iş getiriyorum ben insanlarla iletişim sağlıyarak tavsiye ederek vijdanımı kaybetmeden temiz ak sütlü para kazanarak.

H Çevrimdışı

hasan35 

Aktif Üye
28 Ağu 2017
157
Benim gitti gidiyorda mağazam olucak siz de bana böyle mesaj göndereceksiniz yanlış anlmyon ama ben sizin direk olarak dolandırıcı olduğunuzu düşünürdüm beraber ekmek yiyelim seyyar bilisimci nedemk satıcı gayet güzel cevap vermis siz ekmek yemek için bu tür siteleri kullanmayın kullanmak istiyorsanız mağaza açın bana kalırsa letgo ve sahibinden com olabilir ben geçen hafta ddr 3 4 GB Rami letgodan 65 aldım sıfırı malum ha ben kullanmak icin aldım satmak için değil

Geri
Üst Alt