Terbiyesiz Satıcı.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yani illa diyimmi emeğini mecbur kaldığı için ucuza satan vede evine 3 apartman yakın olduğu ECZANEDE çok düşük maaş alıp sigortasız yemeksiz ve mecburiyetten ek iş olarak yapan kişidir seyyar bilişimci:hihi
Koro önceden senden hiç haz etmezdim ne yalan söyleyeyim kızma ama sana çok gülüyorum yanlış algılama kötü bir niyetim yok Allah senden razı olsun neden gülüyorum bilmiyorum ama beni güldürüyorsun iyi ki varsın :deli1 :deli1 :deli1:krotey:mutlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani illa diyimmi emeğini mecbur kaldığı için ucuza satan vede evine 3 apartman yakın olduğu ECZANEDE çok düşük maaş alıp sigortasız yemeksiz ve mecburiyetten ek iş olarak yapan kişidir seyyar bilişimci:hihi
Koro önceden senden hiç haz etmezdim ne yalan söyleyeyim kızma ama sana çok gülüyorum yanlış algılama kötü bir niyetim yok Allah senden razı olsun neden gülüyorum bilmiyorum ama beni güldürüyorsun iyi ki varsın :deli1 :deli1 :deli1:krotey:mutlu

Satıcı da cidden ayıp etmiş. İnsan gibi cevap verebilirdi sonuçta esnaflık yapıyorsun

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
1200 Tl dün daha maaşımı aldım

250 tl borc vardı eczacıya ödedim.

250 bugün ödemem vardı

50 Tl benzin masrafı koydum

100 tl Türk Telekom fatura internet.

50 Tl Telefon türkcell

Kaldımı 500 Tl aylıktan ay sonuna kadar gel geçin 500 tl ile

Belki çoğunuz bana kızacak hala emeğini ucuza satıyorsun kendini ezdiriyorsun ama her yere iş başvurusu yaptım bir yerden haber çıkar çıkmaz aklımda güzel projeler var Adem Helvacı Adem Helvacı bilir o projeleri :hihi :hihi

Benim gitti gidiyorda mağazam olucak siz de bana böyle mesaj göndereceksiniz yanlış anlmyon ama ben sizin direk olarak dolandırıcı olduğunuzu düşünürdüm beraber ekmek yiyelim seyyar bilisimci nedemk satıcı gayet güzel cevap vermis siz ekmek yemek için bu tür siteleri kullanmayın kullanmak istiyorsanız mağaza açın bana kalırsa letgo ve sahibinden com olabilir ben geçen hafta ddr 3 4 GB Rami letgodan 65 aldım sıfırı malum ha ben kullanmak icin aldım satmak için değil
Ortada dolandıcılık yapacak bişey yokki para göndermeden ürün çıkışı kimse yapmaz zaten + ürün teslim edilene kadar para gitti gidiyor hesabında kalıyor bu arada ddr3 remi iyi bir paraya almışsın hayırlı uğurlu olsun.

Satıcı da cidden ayıp etmiş. İnsan gibi cevap verebilirdi sonuçta esnaflık yapıyorsun
Senin kalbin temiz haa evet hatırladım seni istanbullu daha önce bir iki konuda atışmıştık gerildik kusura bakma sende kırıcı bişey dediysem sende iyiki varsın ailemiz içinde olur öğle şeyler yahu. :hihi :hihi

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
1200 Tl dün daha maaşımı aldım

250 tl borc vardı eczacıya ödedim.

250 bugün ödemem vardı

50 Tl benzin masrafı koydum

100 tl Türk Telekom fatura internet.

50 Tl Telefon türkcell

Kaldımı 500 Tl aylıktan ay sonuna kadar gel geçin 500 tl ile

Belki çoğunuz bana kızacak hala emeğini ucuza satıyorsun kendini ezdiriyorsun ama her yere iş başvurusu yaptım bir yerden haber çıkar çıkmaz aklımda güzel projeler var Adem Helvacı Adem Helvacı bilir o projeleri :hihi :hihi

Ortada dolandıcılık yapacak bişey yokki para göndermeden ürün çıkışı kimse yapmaz zaten + ürün teslim edilene kadar para gitti gidiyor hesabında kalıyor bu arada ddr3 remi iyi bir paraya almışsın hayırlı uğurlu olsun.

Senin kalbin temiz haa evet hatırladım seni istanbullu daha önce bir iki konuda atışmıştık gerildik kusura bakma sende kırıcı bişey dediysem sende iyiki varsın ailemiz içinde olur öğle şeyler yahu. :hihi :hihi
Ahahahaha Adanalıyım ben sıra ?????

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Ben böyle bir sürü kişiyle tanıştım çoğuda beni takdir tebrik etti bazıları da koray bey kurallar gereği iletişim bilgisi paylaşmak yasak deyip daha sonradan onlardan ürün aldıktan sonra mesajıma telefonla görüşerek onay verdiler bir çok ürünü ben sitenin satış fiyatı altında alıyorum havale yaparak önemli olan kafayı çalıştırmak mantıklı davranmak.:hihi

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Benim gitti gidiyorda mağazam olucak siz de bana böyle mesaj göndereceksiniz yanlış anlmyon ama ben sizin direk olarak dolandırıcı olduğunuzu düşünürdüm beraber ekmek yiyelim seyyar bilisimci nedemk satıcı gayet güzel cevap vermis siz ekmek yemek için bu tür siteleri kullanmayın kullanmak istiyorsanız mağaza açın bana kalırsa letgo ve sahibinden com olabilir ben geçen hafta ddr 3 4 GB Rami letgodan 65 aldım sıfırı malum ha ben kullanmak icin aldım satmak için değil
Beni yazma zahmetinden kurtardığın için teşekkürler ?

Koro96 Koro96 yorumum alıntıda mevcut... Kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Beni yazma zahmetinden kurtardığın için teşekkürler ?

Koro96 Koro96 yorumum alıntıda mevcut... Kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

Abi neticede bir sürü insanla tanışıp ekmek yiyoruz bu dolandırıcılık filan bence boş hikaye.

s1.png
s2.png
Dediğimi yaptım şikayeti bastım.

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Abi neticede bir sürü insanla tanışıp ekmek yiyoruz bu dolandırıcılık filan bence boş hikaye.
Yazdıklarını bi daha oku ve aynı düşüncedeysen beni unut, muhatap alma. Ayrıca başlığı ve satıcı hakkında yaptığın, terbiyesiz, dolandırıcı gibi yorumları değiştir, hasbelkader öğrenir ve dava açarsa, elindeki 1250₺ yi de rüyanda görürsün.

Seni sevmesem bu satırları yazmam, lütfen kendine çeki düzen ver.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Yazdıklarını bi daha oku ve aynı düşüncedeysen beni unut, muhatap alma. Ayrıca başlığı ve satıcı hakkında yaptığın, terbiyesiz, dolandırıcı gibi yorumları değiştir, hasbelkader öğrenir ve dava açarsa, elindeki 1250₺ yi de rüyanda görürsün.

Seni sevmesem bu satırları yazmam, lütfen kendine çeki düzen ver.
Abi yazdıklarımda bişey yok burda olsa adamı bir güzel tepelerdim bu mesajdan ötürü.Gene sağol bir büyük olarak yol gösterdin tavsiyelerde bulundun.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626
Satıcı size bir terbiyesizlik yapmamış, siz bir teklifte bulunmuşsunuz oda teklifi geri çevirmiş. kaldıki satıcıya mesaj attığınız e ticaret sitesinin kuralları belli, satın almak istediğiniz ürün için ödeme yaparsınız, ödeme havuza alınır satıcı ürünü kargolar, ürünü teslim aldığınızda para satıcıya aktarılır. Sizin satıcıya beraber ekmek yiyelim demeniz satıcıda gittigidiyor dışında bir alışveriş teklifi gibi olmuş. Örneğin zebramo uygulamasında site dışı alışveriş ile ilgili mesaj atan alıcı ve satıcılar uyarı alıyor, tekrarı halinde üyelik silinebiliyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
şimdi ddr2 ram sıfırını bulamazsın piyasada sıfırı yok kalmadı zaten ram bu sıfırı ikinci eli fark etmez kolay kolay bozulmaz bu işi yapan bunu bilir lazımsa alırsın kullanırsın yada satarsın sıfır diye aldım fatura yok kutu yok de ee sonra dalga geçer sizinle tanışalım beraber ekmek yiyelim bende seyyar bilişimciyim de adama dalga geçer gibi ben olsam bende engellerim sorunlu müşteri imajı çizmişsin sıfır ddr2 ram ahaaa iş yapacaksan sıfır muhabbetine girmeyecektin adamla para kazanmak ek iş dersen bit pazarı hurda pazarı her şehirde vardır belli günlerde kurulur oraya git ikinci el ekranı kırık dokunmatik çatlak değişik model markalarda cep telefonları uygun fiyatlı denk geliyor pc anakart ram laptop elektronik mekanik ne ararsan orda var al tamir et sat

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626
şimdi ddr2 ram sıfırını bulamazsın piyasada sıfırı yok kalmadı zaten ram bu sıfırı ikinci eli fark etmez kolay kolay bozulmaz bu işi yapan bunu bilir lazımsa alırsın kullanırsın yada satarsın sıfır diye aldım fatura yok kutu yok de ee sonra dalga geçer sizinle tanışalım beraber ekmek yiyelim bende seyyar bilişimciyim de adama dalga geçer gibi ben olsam bende engellerim sorunlu müşteri imajı çizmişsin sıfır ddr2 ram ahaaa iş yapacaksan sıfır muhabbetine girmeyecektin adamla para kazanmak ek iş dersen bit pazarı hurda pazarı her şehirde vardır belli günlerde kurulur oraya git ikinci el ekranı kırık dokunmatik çatlak değişik model markalarda cep telefonları uygun fiyatlı denk geliyor pc anakart ram laptop elektronik mekanik ne ararsan orda var al tamir et sat

Kesinlikle katılıyorum istanbulda olduğum dönemde çok ekmek yedim bit pazarlarından, her pazar sabahı kalkıp giderdik erkenden. maltepe, tuzla, kadıköy. risk her zaman vardı, karda zararda. Ama bit pazarları gerçekten keyifli oluyor.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52

??????

Geri
Üst Alt