Şu illet geçince forumcak canlı şahit olalım o zaman abi ?
Parmaklar gitmiyor artık ,ama nasip tabii ,bellimi olurAslında forumda Ara sıra çalınsa dinleriz. Boşver gündüze geceye şarkı bırakı... Emmiden dinlerdik daha güzel olurdu... ?

Şu illet geçince forumcak canlı şahit olalım o zaman abi ?
Parmaklar gitmiyor artık ,ama nasip tabii ,bellimi olurAslında forumda Ara sıra çalınsa dinleriz. Boşver gündüze geceye şarkı bırakı... Emmiden dinlerdik daha güzel olurdu... ?

Günlük dozumuzu alalım o zaman ?Parmaklar gitmiyor artık ,ama nasip tabii ,bellimi olur![]()
Günlük olmasa bile, haftada bir kaç gün kulaklarımız bayram etse ne güzel olurdu...Günlük dozumuzu alalım o zaman ?

Keşke olsa o yüzden eldeki ile dozlanıyoruzGünlük olmasa bile, haftada bir kaç gün kulaklarımız bayram etse ne güzel olurdu...![]()
))Günlük olmasa bile, haftada bir kaç gün kulaklarımız bayram etse ne güzel olurdu...![]()
Hiiiç boşuna kışkırtmayın bakayım ,gelmeyeyim orayaKeşke olsa o yüzden eldeki ile dozlanıyoruz))

ben de sizden gitar dersi almayi isterim,30 senedir kösede duruyor klaasik gitarHiiiç boşuna kışkırtmayın bakayım ,gelmeyeyim oraya![]()
Parmaklar hic yorulmusa benzemiyor..Başımızın üstünde ?Hiiiç boşuna kışkırtmayın bakayım ,gelmeyeyim oraya![]()
Dur buraya selmanı çağırayım bariben de sizden gitar dersi almayi isterim,30 senedir kösede duruyor klaasik gitarParmaklar hic yorulmusa benzemiyor..

,bende öyle köşeye bir gitar koymuştum ,yıllar sonra oğlum büyüdü ,bana" baba ben bateri çalmak istiyorum" dedi ,bir ara Barış Manço İzmir gurubunda çalıyordu,bir kaç büyük şehirde -İstsnbul dahil- konserlere çıktı
,yani köşede duran bir gitar neler açtı başımıza 
Tarık,gözlükleri çok büyük almışsınBaşımızın üstünde ?
<--- der ve uzaklaşır 
Bahsi geçen Selman'ın Mazda ile ilgisi var mıdır abi?Dur buraya selmanı çağırayım bari
30 yıldır köşede duruyor ve sadece duruyor mu,bende öyle köşeye bir gitar koymuştum ,yıllar sonra oğlum büyüdü ,bana" baba ben bateri çalmak istiyorum" dedi ,bir ara Barış Manço İzmir gurubunda çalıyordu,bir kaç büyük şehirde -İstsnbul dahil- konserlere çıktı
,yani köşede duran bir gitar neler açtı başımıza
![]()
Seni daha iyi görebilmek için ??Tarık,gözlükleri çok büyük almışsın<--- der ve uzaklaşır
![]()
Yok veli ,aslında bizim selmanın forumlarla hiç arası iyi değilBahsi geçen Selman'ın Mazda ile ilgisi var mıdır abi?

Bastım kahkahayı inan ,zaten emojiyi görünce güldüm,hanım "hayrola" dedi ,gel bak gözlüklere dedimSeni daha iyi görebilmek için ??

Sizin akran İzmir'de Selman abi vardı... Dedim bu abi o abi mi?Yok veli ,aslında bizim selmanın forumlarla hiç arası iyi değil![]()