tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Selamlar yengeme ?Bastım kahkahayı inan ,zaten emojiyi görünce güldüm,hanım "hayrola" dedi ,gel bak gözlüklere dedim
Selamlar yengeme ?Bastım kahkahayı inan ,zaten emojiyi görünce güldüm,hanım "hayrola" dedi ,gel bak gözlüklere dedim
Hocam şuan çalmayı öğreniyorum köşede duran klasik gitar vardı onunla biraz başladım ama çaldığım tür dolayısı ile elektro gitara geçtim sonra, sayın teraspy'nin parmakları bence daha çalabilir ama eğer siz başlamayı düşünüyorsanız parmaklarınız ilk bir kaç ay haşat olacak. Sonra nasırlarınız kalıcı oluşunca rahatlıyorsunuz. Bence kursa pek de gerek yok azimle başlayınca YouTube da izlenecek çok kanal var direkt basit şarkılar çalmaya başlayın teori sonra gelir zaten. Kas hafızası bir oluşduktan sonra gerisi rahat.ben de sizden gitar dersi almayi isterim,30 senedir kösede duruyor klaasik gitar Parmaklar hic yorulmusa benzemiyor..
Anonslara dikkat edelimmmmSizin akran İzmir'de Selman abi vardı... Dedim bu abi o abi mi?
Neyse. Yanlış anons diyelim gari.
Çocukları da pistten alalım mı abi?Anonslara dikkat edelimmmm
Söyledim ,teşekkür ederim dedi ,ama sen şu emojinin üzrine fareyi getirip 1-2 saniye bekle bak neden daha çok güldüğümüzü anlıyacaksınSelamlar yengeme ?
Alalım alalım lütfen , { defçiye - aslanım paralar gidiyor ,uyumaaaa }Çocukları da pistten alalım mı abi?
İnek yüzüymüş???? ???? uyuz bi tip çok kullanırım ????Söyledim ,teşekkür ederim dedi ,ama sen şu emojinin üzrine fareyi getirip 1-2 saniye bekle bak neden daha çok güldüğümüzü anlıyacaksın
Mobilde üstüne basılı tuttum, gece vakti olmasa kahkahayı basacaktım. O çeviri beni benden aldı.Söyledim ,teşekkür ederim dedi ,ama sen şu emojinin üzrine fareyi getirip 1-2 saniye bekle bak neden daha çok güldüğümüzü anlıyacaksın
Bende öyle yakaladım ? kim girişini yapmış böyle ?Mobilde üstüne basılı tuttum, gece vakti olmasa kahkahayı basacaktım. O çeviri beni benden aldı.
Usta bendede bağlama var köşede duruyor valla elim gitmiyo bı turlu su islerden bı firtsat olmadığı??Bastım kahkahayı inan ,zaten emojiyi görünce güldüm,hanım "hayrola" dedi ,gel bak gözlüklere dedim
Serkan,şu virüs belası bir son bulsun ,İstanbulda bir eğlence yaparızUsta bendede bağlama var köşede duruyor valla elim gitmiyo bı turlu su islerden bı firtsat olmadığı??
İnek yüzüymüş???? ???? uyuz bi tip çok kullanırım ????
Mobilde üstüne basılı tuttum, gece vakti olmasa kahkahayı basacaktım. O çeviri beni benden aldı.
Bende öyle yakaladım ? kim girişini yapmış böyle ?
Teşekkür ederim ,bazen "sigorta yapsaymışım 2.ci emekli olacakmışım derim hepAbim maşallah 17 yıl büyük emek var.