dediğim gibi 4 lu yazilim mb 9X şase için duyup görmedim.Elemanın dediği 3lü yazılım denedim olmadı son çare 4lü yazılım denedim bu da olmasaydı anakart değişimi gerekirdi dedi.
dediğim gibi 4 lu yazilim mb 9X şase için duyup görmedim.Elemanın dediği 3lü yazılım denedim olmadı son çare 4lü yazılım denedim bu da olmasaydı anakart değişimi gerekirdi dedi.
Böyle bir dosya yok lakin sanırım teknovest F fikoloji ve ben bu konuda biraz kafa yorum aklımıza gelenleri yazıp en sonunda bir tam liste yapabiliriz diye düşünüyorum.Sayın Ado Vestel firmasının vs outled de ve bazen piyasada gördüğüm satışta olan farklı tv markaları olabiliyor.
Acaba hizmet verdiği ihraçlarda dahil olmak üzere televizyon markalarını topluca isimlerini görebileceğim bir yazı yada dosya var mı?
Merak ettimde
Diğer konuda cevapladımVESTEL 55CA9550 tv'imde HDMI sorunu için servis geldi ve panelimde de sorun olduğunu söyledi. Ekran beyazken mavilikler varmış ve bu led kaynaklı bir sorunmuş ve tv'nin değişimi söz konusuymuş. Beni 2-3 güne vestel mh'den arayacaklarmış da bu tv'ye muadil ne vardır? 100hz, VA panel, 4k.
TV oyun amaçlı kullanılıyor. Vestelin sitesinde 55" olarak 55UD8460, 55UD9360, 55UD9400 ve 55UD9460 modelleri var. Bunların hangisi 100 hz'dir acaba Ado ve F fikoloji hocam?
Böyle bir dosya yok lakin sanırım teknovest F fikoloji ve ben bu konuda biraz kafa yorum aklımıza gelenleri yazıp en sonunda bir tam liste yapabiliriz diye düşünüyorum.
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
TEKNİKA (Kipa için üretilir (Artık kipa kalmadı ya neyse))
TOSHİBA
JVC
HITACHI
WATSON
TELEFUNKEN
PROFİLO (Vestel Üretir ancak her modelini değil)
PHILIPS (Vestel üretir ancak sadece giriş seviyesi ürünler)
NEXON
TVİSİON
LAUSOS
EDENWOOD
RUBİ
ORKA (Bir otel için sınırlı sayıda ORKA baskılı özel üretilmiştir, aslında bir marka değildir)
XAFİRA
HILEVEL
LUXOR
TECHWOOD (BİM İçin üretilir ancak piyasaya da servis edilmiştir)
Aklıma gelenler bunlar, daha çok var aslında ama inanın kalabalık olması nedeniyle öyle düşününce hemen hatırlayamıyor insan.
Ustalar da ekler mutlaka. Hatta ben bun bir konu açarak oraya yapıştırayım ki ileride lazım olursa konu olarak bulunsun elimizin altında
selam bu aciliyetli soruna en acilinden şöyle yapalımACİLL YARDIMM selam arkadaşlar A101 den aldığım Toshiba 43L2863DAT tv güncelleme sorunu yaşıyor ekran kendiliğinden kapanıyor güncel yazılım konusunda yardımcı olumusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ACİLL YARDIMM selam arkadaşlar A101 den aldığım Toshiba 43L2863DAT tv güncelleme sorunu yaşıyor ekran kendiliğinden kapanıyor güncel yazılım konusunda yardımcı olumusunuz @fikoloji @Ado