Cevabınız için teşekkürler değerli hocam
Ado , sorunumu çözdüler, yani bulunduğum yerdeki vestel yetkili servisle iletişime geçtim sağolsunlar baya yardımcı oldular, ben sorunu anlattım yazılım atma sonrası ışık yanıp sönmede kaldığını ve tv nin açılmadığını belirttim, onlarda önce yazılım atarak deneyeceklerini yazılım işe yaramazsa anakart değişimi olabileceğini masrafın yazılım için 100 ₺, anakart değişimi için ~300 civarı olabileceğini söylediler.
Yaklaşık 2 saat sonra beni aradılar ve tv nin yapıldığını gelip alabileceğimi söylediler. Servise gittiğimde ilgilenen arkadaşın dediği şu: 3lü yazılım attıklarını ancak sistemin kabul etmediğini son olarak 4lü yazılım attıklarını ve bu şekilde açıldığını söyledi. 4lü yazılımı da kabul etmeseymiş anakart değişimi olabilirmiş, 4lü yazılımı bu tvde ilk defa duydum, ama kurtarma açısından 4lü bir yazılımında olduğunu öğrenmiş oldum, Bu da demek oluyor ki, eğer gerçekten 4lü yazılım varsa ki bunu vestel driverden indiremiyoruz, temin ettiğimiz zaman servise gerek kalmadan kendimiz yazılım atarak sorunu çözebiliriz. Ancak 4lü yazılıma hiçbir yerde rastlamadım, varsa sizlerin bu konuda bir önerisi veya yazılımın kendisi daha sonrası için yaşanacak sorunlar için ilaç olurdu, yada halen sorununa çözüm arayan insanlar için.
Ado ,
rfve ,
teknovest ,
F
fikoloji ilginizden dolayı hepinize teşekkürler, bu 4lü yazılım konusunda ne diyorsunuz, eğer varsa temin imkanınız var mıdır? 4lü yazılım hakkında ne diyorsunuz?