dinlediğiniz için ben teşekür ederimTeşekkür ederim,kolay gelsin sevgili Cihan06
Yenileme hızı yazılımsal.Slm arkadaşlar merak ettiğim bir soru var simdi vestel 55ud9300 va panel ekran yenileme hızı 1800hz regal 55r8560u 1800 hz panel i nedir bilmiyorum yenileme hızı her iki modelde ayni buradan va panel olduğunu çıkarabilir miyiz yenileme hızı üretim yapan firmadan mi geliyor kalitesi yoksa vestel yazılımla mi destekliyor
Üretimi yapan lg yada samsung mu öyle gönderiyor yoksa vestel 1800 hz i fabrikada mi yüklüyorYenileme hızı yazılımsal.
Bunu yazılımla yapıyor normalde panel hızı 60 hz civarında tabi model olarak değişirÜretimi yapan lg yada samsung mu öyle gönderiyor yoksa vestel 1800 hz i fabrikada mi yüklüyor
Herkese merhaba, jvc 49vu73t modelinde tvden bluetooth ile hic bir cihaza bağlanamiyorum? Ne telefonu görüyor ne kulaklığı nede soundbarı? Tlf ile baglandıgımda tv den eslesme oluyor ama tv ile arama yaptığımda soundbarı görmüyor, konunun çözümünü bilen varmıdır teşekkürler...
Hocam hic yazilim yukleme guncelleme hic bisey yapmadim kuruldugu gibi kullaniyorum sanirim orjinal surum ama eve gecince bakip tekrar yazayim.Yazılım versiyonuz nedir
ayarlar diğer ayarlarda açma modu var ikisinide aynı konuma alırsanız sorun gidecektirMerhaba, merak ettiğim bir konu var MB120 şase ürünü prize takınca ekrana hemen VESTEL yazısı geliyor sonra standby konumuna geçiyor.
MB211 şase ürünü prize takınca hemen standby konumuna geçiyor Vesteldeki gibi Yazı gelmiyor. Vestel ürünündeki yaşanan durum normal mi?
Bence olması gereken prize takınca stanby moduna geçmesi gerekmiyor mu?
ayarlar diğer ayarlarda açma modu var ikisinide aynı konuma alırsanız sorun gidecektir
Anladım siz ayarlara bakmışsınız demekki. Mb97 tv de aynı evimdeki tv ne olursa olsun açılıp stndby geçiyor. Mb 130 da açılıyor devam ediyorSayın F fikoloji açma modu / bekleme ve son durum diye ayrılıyor, bekleme modu stanby modu, son durum ise elektiriği alır almaz en son kalan kanaldan devam eder yani onda tv dirtek açılıyor buarada iki üründe stanby modunda.
Ama benim sormak istediğim farklı, MB120 olanda fişi prize taktığımda gelen elektirikle Vestel logo yazısı ekrana çıkıyor sonra cihaz kapalı konumda stndby'da bekliyor. Sormak istediğimde direk stanby'a geçmesi gerekmiyor mu? Niye açılıyormuş gibi Vestel yazısı gelipte tekrar standby modunda geçiyor..
Çünkü diğer odada MB211 olan Regal de böyle bir durum yok fişi pirize takınca ekrana yazı falan gelmeden standby modunda bekliyor cihaz..